Detox te

Jag har aldrig varit ett fan av te, men detta va helt okey att dricka (med en klick honung i) ;)
Det är ett detox te som ska hjälpa en rensa kroppen och där man ska gå ner i vikt lättare. Får se hur min kropp reagerar på det. Man ska dricka det ena tre ggr per dag och sen "natt teet" innan man går och lägger sig.
Det innehåller bara organiska och naturliga örter. Här hittar ni sidan om ni är sugna på att testa :) De skickar över heal världen.
 


 
 
I've never been a fan of tea, but this was totally okay to drink (with a little  honey) ;)
It is a detox tea to help cleanse the body and would help you lose weight. Will see how my body react to it. You should drink it three times a day and late "night tea" before going to bed.
It contains only organic and natural herbs. Here you will find the page if you want to test it :) They ship worldwide
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hur gör du och Danny med städning, matlagning och handling hemma? Som jag förstått är det du som fixar allt det men är det för att du VILL det eller för att det bara är så? Vad gör han istället då? Blir det tjaffs mellan er om detta? Jag & min kille kan ej sluta bråka om det här då jag gör allt i hemmet, han kommer hem till serverat bord varje dag. Vi har varit tsm i snart 5 år och de gånger han har städat och tvättat kan jag räkna på en hand, men matlagning och handling har han dessvärre inte gjort en enda gång.. Håller på å tar kol på oss :( Behöver typ tips..

Svar: Vi har samma problem, eller de är väl vårt största problem o fått mig tveka många ggr. Men de blir aldrig nån förbättring, spelar ingen roll att man tjatar varje dag :/ så jag kan tyvärr inte ge några tips. Men de handlar om att de är bortskämda, säkert vana att bli servade och de är svårt att bryta den vanan.
Jag är pedant o måste ha de städat o rent, så oavsett om jag vill eller inte gör jag allt hemma. Mathandling sköter båda och vi lagar oftast vår egna mat. Äter sällan samma mat då jag är vegetarian. Men innan lagade jag alltid hans mat med.
Malin

2014-09-10 @ 13:33:12
Anonym

Tack för att du delar med dig! Ja samma känner jag. Jag vet att handlar inte jag, då blir det ingen middag. Städar inte jag, då kommer det vara smutsigt osv. Tillslut pallar man inte tjata och då gör man det hellre själv. Jag är också pedant så när jag tycker det börjar bli smutsigt/stökigt hemma så har han inte ens lagt märke till det. Medan när jag nästan lider för att jag tycker det är så smutsigt, då kan han tycka "ja men de e kanske lite stökigt" osv. Jag kan inte blama honom heller för att han inte är lika pedant som mig, men vill ändå att han kanske nån gång ska ta initiativ att städa/laga mat/handla. Om jag inte nämner någonting av det kan det gå flera veckor innan han ens tar upp det.
Tänker liksom att skulle vi få barn i framtiden skulle han i princip inte ens kunna laga lite middag om jag vi säger jobbar över en kväll.
Så tråkigt och låta detta gå ut över förhållandet men jag vet ärligt inte vad man kan göra.
Har det blivit bättre/sämre för er sen ni fick Vincent? Alltså med att dela på hushållets TRÅKIGA måste-göra.

Svar: Ja de är jobbigt och man vill ju inte lämna en för städning, men det kan förstöra mer än de tror.
Det har inte blivit bättre, snarare värre då det är jag som varit mammaledig och är hemma hela dagarna, så allt ansvar går automatiskt på mig. Även nu när jag är arbetslös. Men jag har fullt upp hela dagarna, sitter inte ner en stund. Så tycker ändå man borde dela upp allt mer. Så förvänta dig inte att barn kommer förbättra situationen, iaf inte när de gäller städningen
Malin

2014-09-10 @ 15:34:39
Josse

Om jag får ge ett tips till dig Anonym så ska man nog inte förvänta sig en förbättring när man får barn utan gå in med inställningen att man nog faktiskt får fixa det själv om man lever med en sådan partner och skaffar barn ihop.

Varför skulle han förändras för bara för att ytterligare ansvar kommer in i bilden? Jag vet inte om du hört talas om statistiken som säger att en stor andel par skiljer sig inom 4 år från det att de fått första barnet just för att man inte kan samarbeta och samtidigt hålla kärleken vid liv.

Om du vet att du kan vara nöjd med situationen som den är (trots bråk då och då) så kör på det då om du nu vet vad mycket du får uppoffra i förhållandet för att hålla ställningarna. Men vet du med dig att det kommer att ta kål på dig och sakta men säkert ta dig in i väggen då skulle jag nog välja att gå nu innan man påverkat fler än sig själv, dvs potentiella barn.

Jag tänker att om jag som har en sambo som både städar, tvättar och diskar ibland mer än mig och jag som ändå kan tycka att vardagen och mina intressen kan vara svåra att få ihop i vardagen ibland med liten hur skulle det då vara för dig om du inte ens fick stöd i din vardag? Det är ju precis som att skaffa barn men ha ansvaret själv och få klara sig ensam med allt vad det innebär om man bortser från möjligt ekonomiskt bidrag och någon att dela sängen med (hans bidrag).

Är man ett par och är ok med det men tänker man på barn, ja då är man helt uppe på en annan nivå i förhållandet. Det är liksom det ultimata provet om man verkligen passar varandra och klarar att stötta varann så inte den ena går under. Så tänker iaf jag utifrån min nuvarande situation och liknande erfarenheter med tidigare killar.

2014-09-10 @ 16:45:59
URL: http://minbebis.com/blogg/joeeees
Anonym

Tack till dig Josse! Jag håller med vad du säger och det är precis så det känns. Antingen får man acceptera att det inte går att ändra på dom, eller så får man lämna relationen.

2014-09-11 @ 08:11:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0