Känna sig sexig

Jag tycker det är väldigt viktigt och känna sig sexig och va nöjd med sin kropp. Jag är väldigt nöjd med min kropp, speciellt det senaste året då jag hållt mig i form.

Men börjar bli orolig om jag nånsin kommer känna mig sexig igen efter jag fått barn? För bara för jag har barn kommer jag inte sluta bry mig om mitt utseende, men en graviditet är en stor påfrestning för kroppen och den brukar inte bli som innan. Just nu känner jag mig inte sexig nånstans som jag tycker är lite jobbigt. Men vet det inte går undvika. Magen är väldigt uppsvälld dygnet runt och ser ut som jag gått upp 10 kilo, midjan är borta och rumpan känns mer... Skrutten. Hoppas bara kroppen inte blir helt förstörd efter detta. Men det är tur det finns plastik som kan fixa det mesta. Men det är tyvärr inte billigt. Är egentligen bara magen jag oroar mig över. De extra kilorna kan man träna bort men den slappa huden kan man bara skära bort, och hoppas jag slipper gå så långt. Men livet lär få en helt annan mening när man har barn, så det kommer va värt att offra sin kropp!

 



Kommentarer
Marina

Vad säger att man måste "offra" sin kropp iochmed en graviditet? Ja den förändras såklart, men man förändras även i sitt sinne. Ingenting säger att din kropp skulle bli fulare sen. Tänk om den faktiskt blir vackrare?!
Själv har jag två barn, med två rätt slitsamma graviditeter, men min kropp förändrades till det bättre! Jag fick mera kurvor, mera kvinnlighet till både kropp och sinne. Håret blev glansigare i h huden tightare! 😃 det enda som försvann efter amningen var mina redan små bröst, men det gick ju lätt att fixa med en träff hos bästa kirurgen Jörg! 😃
Ville bara ge dig en positivare infallsvinkel på temat. ❤

2012-11-10 @ 10:59:29
Belovely

Marina: ne den kan ju bli finare. Fast i de flesta fall blir de tvärtom. Huden blir oftast slappare då den töjts ut så mkt. Så jag tror inte min kropp blir finare, isf brösten. Tror inte min kropp kommer bli riktigt fast igen då jag redan hade rätt sladdrig hud. Men får hoppas det inte blir så.

2012-11-10 @ 12:17:18
URL: http://belovely.blogg.se
Marina

Ne, jag håller inte riktigt med om att det inte blir så i de flesta fall faktiskt. Ja huden töjs ut på magen. Men den har en fenomenal förmåga att dra ihop sig igen, väldigt snabbt till och med. :)

2012-11-11 @ 15:40:16
BeLovely

Marina: jo den drar sig oftast tillbaka, speciellt om man är ung :)
Men jag tvivlar på att huden kan bli tajtare av en graviditet. Det låter rätt ologiskt. Däremot kan mkt träning ge det.
Har nog aldrig sett nån som fått finare kropp efter barn. Oftast slappare o urammade bröst. Men det är såklart invidellt. Men majoriteten är nog att kroppen påverkas negativt.

2012-11-11 @ 16:24:28
Marina

Inte tightare än huden var innan graviditeten. :) jag menar att den drar sig tillbaka till vad den var tidigare. :)

2012-11-12 @ 22:39:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0