Cleanse

Druckit detta teet i snart en vecka nu. Det jag märkt hittills är att jag ofta är kissinödig, eller snarare mer törstig så jag dricker väl mer vatten. Sen vet man ju inte om endel av resulaten man får beror på ett te eller allt annat runtomkring. Men jag har tappat en väldigt massa vätska på bara en vecka. Gått ner 3 kilo på bara en vecka, som är vätska som jag fick när jag va sjuk och åt onyttigt.Men tänk vad mycket bra kost och träning kan göra, nu känner jag mig fit igen :) Senare idag kommer två olika kostscheman upp, alltså hur min kost kan se ut på två veckor, för det varierar lite då man är sugen på olika saker. 
Om ni undrar var teet är ifrån så är det detta teet: detoxskinnyherbs
 


 
 
Drinking this tea for nearly a week now. What I noticed so far is that I often need to pee, or I am more thirsty so I drink more water I've lost a lot of fluid in just one week. Have lost 3 kg this week, which is the liquid that I got when I was sick and ate unhealthy. But imagine how much good diet and exercise can do, now I feel fit again :) Later today two different diet schedules coming up, you can see how my diet could look like in two weeks, because it varies a bit when you are hungry for different things. If you are interestet in which tee I drink you can find it here: detoxskinnyherbs
 
 
 

 
 


Kommentarer
Anonym

Vart har du hittat den leopard bh du har under vita linnet? Har settt att du ofta har den på dina bilder :) superfin är den och har letat efter något liknande, dock svårt att hitta till stora bröst.. Har läst att du syr in bhar och sporttoppar , du kan inte göra ett inlägg och visa hur du gör? Har fått göra det på många av mina men jag får inte till det riktigt så jag tycker inte det blir fint även om funktionen är bra..

Svar: Den är från mewyorker och är en bombshell bh. Men den täcker knappt bröstvårtorna och är superstor runtom. Har den bara för pushen :)
Jag syr väldigt sällan in men jag borde. Men mitt tips är att sy fast en sån bhförlängare på bhbandet, då kan du spänna längre in :) och blir oftast snyggast :)
Malin

2014-09-14 @ 11:04:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0