Bästa hårförlängningen

Jag tycker keratinvax funkar väldigt bra, och är den mest hållbara metoden. Jag har iofs inte testat någon annan metod men hört av frisörer de andra metoder inte är så bra. Om jag skulle göra en annan metod hade det varit microringar, för det ska va mycket lättare att ta bort, men de håller heller inte lika länge som keratinvax, ca 3 månader om man sköter håret. Men keratinvax håller tills man tar bort det. Sålänge man sätter dit vaxet rätt. Men man brukar ha håret i ca 6 månader, för fästerna kan synas när håret vuxit ut endel, så antingen kan man flytta upp fästerna eller låta håret vila. Helst ska man låta håret vila i 3 månader efter man tagit ut håret. Löshår blir också torrare med tiden så jag tycker det räcker att ha hårförlängningen ca 6 månader och sen köpa nytt hår.
 
När man smälter fast vaxet i en hårslinga ska man snurra det runt sitt egna hår och helst ha en tång där man trycker fästerna platta. De gör att de håller mkt längre och då tappar man inga fästen. Det beror på att luften inne i vaxet trycks ut. Jag tappade inga fästen sist, men min kompis tappade ca 30 stycken för att hennes frisör inte tryckte fästerna platta med tång. Nackdelen är att de är svårare att få bort dom då, det är mkt jobb. För det är alltid kvar massa vaxrester som man ska kamma ur i duschen med mkt balsam och hårinpackning.
Men tänk vad mkt "pengar" man tappar om de inte sitter rätt, en enda slinga är värd ca 55kr inkl insättning. Så 55x30= 1650kr som du tappar. Jag brukar sätta i 120-130 slingor i håret.
 
En metod jag inte rekommenderar är inflätat hår. Vet inte ens om det görs längre, hoppas inte. Men tänk att fläta in löshår, du kan aldrig borsta vid flätorna eller tvätta det ordentligt, och det leder till MÖGEL. Hände min kompis och det är verkligen inte fräsht. Så undvik inflätat hår, trots det låter mest skonsamt så är det verkligen äckligt.
 


Kommentarer
:)

Ellenf.se är en bra skönhetsblogg där du kanske kan hitta lite inspo till din nya blogg.. Din nya blogg verkar jättrebra iallafall.

På tal om ellenf.se, Tycker du är jättelik hon på bilden längst ner i detta inlägget:
http://www.ellenf.se/privat/bloggevent-med-loreal-professionnel

Svar: Tack för tipset :) tack så mkt!Tycker dock inte vi va så lika :)
Malin

2012-10-20 @ 17:25:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0