Dagens sminkning

 
Jag har egentligen inte gjort något idag, bara varit hemma, men kunde inte motstå att testa mina nya borstar. Började med att jag bara skulle testa blendingborsten och tillslut hade jag en hel sminkning haha.
 
Det va STOR skillnad på att sminka sig med riktiga borstar, va mkt lättare att göra en sminkning med skuggor.
Jag har alltid haft svårt att få till det med skuggorna så de smälter ihop bra och där det blir jämnt. Men med dessa borstar blev det jämnt direkt. Sen är Urban Decay paletten perfekt för mig. Den har alla färger jag behöver i en sminkning. Sen har jag väldigt glittriga brons och guld färger vid sidan om ifall man vill ha mer glitter.
Så kan verkligen rekommendera Urban Decay ögonskuggor. Är väldigt bra pris med, hela paletten kostar 385kr, och då får man 12 skuggor plus en ögonprimer som är väldigt populär. Tycker primern funkar bra och mina ögonskuggor håller hela dagen :) Köpte min palett från beautybay. Är gratis frakt över hela världen och de säljer massa olika märken. Så kan rekommendera den sidan.
 http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette/
 
Man kan tro jag får betalt för att göra "reklam". Men jag har aldrig fått betalt genom min blogg. Allt jag skriver menar jag och skulle aldrig rekommendera något om jag inte menade det. Däremot hade jag gärna velat tjäna pengar på min blogg genom annonser och testa saker från företag och ge en recension, vem vill inte det? :) Men vet inte hur man gör och har inte så många besökare just nu.
 
Jag sminkar mig ALLTID med naturliga bruna toner, men hade velat testa vinröd, plommon färg typ. Men inte hittat några bra färger än.
 
Nu när jag har testat Cliniques cream liner lite mer älskar jag den! Den är så lätt att sminka med och ser jättesnygg ut på. Jag förstår inte varför jag varit så lat och kört på samma smink så länge, men nu har jag verkligen testat nytt i allt jag köpt. Ingen mer Isadora. Måste också påpeka att jag inte riktigt gillar NYX slide on pencil längre. Den är supersvart och krämig när man ritar på handen, men när man ska måla längs fransraden kommer det knappt nån pigment, man måste trycka väldigt hårt. Så den kommer jag inte köpa igen. vill ha en krämig som går på lätt. Dock är den väldigt svart när man väl fått på den, men svårt att få en jämn rand när man måste trycka så hårt.
 
 
Jag testade även Sigma E65 som är till flytande,cream eller gel liner och den fungerade perfekt :) Precis lagom stor och jag tycker det är lättast att göra eyeliner med en vinklad borste, så den kan jag med rekommendera. Den finns på www.Bekkas.se för 99kr om man inte vill beställa från USA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Dani

Vad fint :) kan du inte göra nån smink video där du visar hur du lägger dina ögonskuggor ? :)

2012-10-17 @ 20:57:55
Dani

Tips på ögonskuggor som är billiga och bra :)

Vinröd, har bruna ögon så är själv jätteintresserad av denna
http://www.tikei.se/produkter/oegonskuggor/tikei-oegonskugga-charisma.php

Lila/plommon
http://www.tikei.se/produkter/oegonskuggor/tikei-oegonskugga-amethyst.php

Lila igen
http://www.tikei.se/produkter/oegonskuggor/tikei-oegonskugga-galaxy.php

Länk till alla deras ögonskuggor , personligen är det många färger jag blir lockad av!! Ser även att dem har mycket såna färger du gillar. Har testat deras smink och jag tycker det är riktigt bra ! Bra är att man kan beställa provburkar för 9kr och se om man gillar :)
http://www.tikei.se/produkter/mineral-oegonskuggor.php




2012-10-17 @ 21:07:02
Belovely

Dani: tack för tipset. Ska kika in den hemsidan!

Jag är inte så bekväm att filma mig i ansiktet. Men kan isf ta foton där jag visar steg för steg och förklara hur jag gör :)

2012-10-17 @ 21:25:08
Belovely

Dani: skrev precis om en ögonskugga som verkar väldigt fin. Men är de svårt när de är mineralögonskugga? Tänkte om de lätt hamnar överallt o lägger sig under ögat.

2012-10-17 @ 21:31:15
Johanna

Vad duktig du är på att sminka! Verkligen superfint =)

Svar: tack så mkt! :) men jag har mer att lära :)
Malin

2012-10-19 @ 13:54:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0