Få fler besökare på bloggen

Jag har ju precis börjat blogga på denna bloggen så har inte så jättemkt besökare än. Men det hade varit väldigt kul om man fick ut bloggen och att fler hittade hit :) har sökt lite på nätet hur man får fler läsare. Tex så är det bra att få indexlänkar, där andra bloggar eller hemsidor länkar min blogg. Men har inga som kan länka denna. Vill helst inte länka min blogg på facebook för då tror jag många snokar mer än läser. För jag vill att de som läser hittar hit är intresserad av det jag skriver om, sen känns det tryggare att va sig själv än om massa bekanta, familj, vänner läser bloggen. Men om du gillar det jag skriver så varför inte :) men då får de hitta hit själva helt enkelt.
 
Ni som läser får gärna länka min blogg. Och om ni med skriver om liknande saker är det ännu bättre. Då länkar jag gärna er med :) jag har letat mycket efter en liknande blogg som denna, men har inte hittat nån intressant. Antingen handlar det bara om smink, mode eller hår typ. här kan man verkligen läsa om ALLT! 
 
Har också fått tillbaka energin att blogga. Kul med en ny blogg och en annan inriktning än de förra. 
min blogg har ett så stort område så det finns alltid nåt att skriva om! Speciellt när man är så utseendefixerad som man är och hela tiden testar nya saker. 


Ögonskuggan jag hade igår innan jag la på resten. 
Hade önskat jag kunde sminka över alla mina leverfläckar, men aldrig hittat nåt som täcker o stannat där. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0