Det här med sömnen..

Innan förlossningen trodde jag att sömnen skulle rubbas helt, för de läste man ju överallt, att man inte skulle ha alls mycket egentid, att man skulle va så trött att man inte ens skulle orka gå utanför huset.
Det behöver vekligen inte bli så, det kan bli helt tvärtom! Men o andra sidan är det bra att ställa sig in på att det kan bli så innan man får sitt barn då alla bebisar är olika. Men jag trodde att ALLA bebisar har svårt att sova på nätterna i början och att de vaknar tidigt för uppmärksamhet osv. Vincent kan sova till 10-11 utan problem sålänge han äter va tredje - fjärde timme och han somnar utan problem på kvällen om han ätit ordentligt.
Igår va Vincent vaken hela kvällen och åt ordentligt vid 22.30 ungefär. Sen sov han till halv 7 på morgonen så det blev 7 timmars sömn i sträck för oss :) Sen somnade vi om i 2 timmar till.

Han har också börjat intressera sig av leksaker :) När han ligger i gungan slår han ofta till fågeln så den låter. Sen spjälmobilen tittar han på jättemycket :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0