Gellack

Jag hade velat fixa olika design på naglarna vaeje dag, men det är onödigt o slösa :) men det ser fortfarande fint ut, har bara tappat en sten på ett finger.
Sen va det så lätt att ta bort, kunde bara dra av det. Annars ska gelelack va väldgt svårt att få bort.

Hade velat ha sån glittergel som de använder på salong, sånt tjockt för det blir verkligen glittrigt. Men utbudet i Sverige är inte det största. Men först ska jag testa med lösglitter innan jag köper glittergel.

Fick en rabattkod sist jag beställde från amazon. Om man anger NEWCUST1 får man 10% från luvlinail.com. Men det funkar kanske även om man beställer från amazon då de samarbetar med det företaget. De flesta gellack där är från luvlinail och är gratis frakt :)



Kommentarer
Ella

Hej:) Har du beställt nagellack från amazon uk? Har det funkat bra? Skulle vilja lägga en beställning där på gellack!

Svar: Hej :) Ah det stämmer :) Du kan gå in på kategorin nails så ser du resultaten och vad jag beställt :) Tycker bluesky shellac funkar bra men det börjar lossna efter drygt en vecka om jag målat för tjockt nära inpå nagelbanden. Så det hjälper nog att investera i en nagelbands klippare? Eller va de kallas :P
Malin

2013-08-31 @ 19:28:42
Ella

Jag har testat depends gellack och det har funkat bra, men håller med man får inte måla för nära! Dock jättesvårt att få bort, så ska även beställa en remover tänkte jag:)
Hur lång tid tar en leverans ungefär?
Fin blogg, kommer kika in fler ggr:)

Svar: Depends håller nog bättre, dessa är superlätta att ta bort, använder inte ens nån remover utan jag kan bara dra bort allt som om de vore lösnaglar. Det är ju på både gott och ont, de håller kanske inte lika bra men det är skönt att det är lätt att få bort. Jag gillar att byta lack ofta :)Det går rätt fort att få hem, mindre än en vecka oftast. Så om du beställer idag lär du ha det i mitten av nästa vecka eller senast fredag. Tack :)
(såg nu att kategorin hette gelenaglar och inte nails)
Malin

2013-08-31 @ 20:02:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0