Tur i oturen

Idag fick jag hem min foundation jag beställde från amazon, den hade tydligen fastnat i tullen då de trodde de va nåt farligt, så de hade öppnat allting.
Men fick pengarna tillbaka förra veckan då det tog så lång tid så nu sitter jag med två foundation :) så fick en på köpet. La 400kr för den på kicks med min rabattkod, och lägga 400kr för två dior forever foundation istället för 1030kr känns som en bra affär ;)

Har testat den två gånger så vågar inte ge ett riktigt betyg på den än, men blev faktiskt väldigt besviken första gången jag testade den. Men tror det va det första som inte va lika bra då det va jätterinnigt, men idag va den lite krämigare, dock på gränsen till för rinning trots jag skakat den. Sen hade jag önskat den täckte mer och inte blev så matt på huden. Men nu är min hud fruktansvärd med så tror inte jag kan känna mig fin med nåt smink nu :) Är kritvit, mörk under ögonen, lite finnar, massa leverfläckar och röda partier. Hade önskat man hade en jämn och fin ton i hela ansiktet. Blir iaf lite bättre när man fått lite färg i ansiktet, men då framhävs även mina leverfläckar mer.
Men ska testa foundationen mer och se hur den känns. Den är iaf bättre än isadoras och loreals :)



Kommentarer
Mrs V

Haha typiskt men du slapp betala den ena iaf :P Du får sälja den :P

Blir du matt av den, jag får ganska glowig hy... Annars YSL nyste.. skitjobbigt namn på den, men den ska just det ge glow.. "hitta" ljuset i ansiktet med och reflektera snyggt.

Man borde kunna köpa prover innan man köper hela flaskor.. kan man inte det?
Dyrt fan köpa hela produkten innan man vet ju.

Svar: jag fick hem prover på diors, men de va så lite så gick inte riktigt få en uppfattning om den. men den är bra, men tror jag hade andra förväntningar bara :) kan se om jag testar YSL nån annan gång, kan va bra till sommaren o ha en lite lättare täckning :)
Malin

2013-02-27 @ 21:22:38
Mrs V

Fast YSL nya Foundation har lätt täckning o du vill ju ha mer än så antar jag :P

2013-02-27 @ 21:24:04
URL: http://boobluscious.blogg.se
Anonym

min foundation är väldigt rinnig, men dom rinniga foundationerna måste "jobbas igång" när man började att använda den så blir den inte lika rinnig :)

Svar: Okey tack för tipset :) ska testa det nästa gång
Malin

2013-03-04 @ 16:01:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0