Usch!!

Såg detta på facebook. Är så glad jag inte äter kött och framförallt snabbmatskött. Slutade äta det för många år sedan för det är inte rent kött precis, det hade kostat för mycket för Mcdonalds o deras konkurrenter. Deras hamburgare vill jag inte veta hur de framkallar.

Detta är inget jag kommer köpa till mina barn heller. Kan inte ens kalla det för mat, bara gift.




Kommentarer
Jojo

Tycker det ser gott ut - om det vore mjukglass, inte kyckling!! =p Usch, vad äckligt alltså...

Tycker det är så jobbigt att man äter så mycket som man inte ens vet vad det är. Jag äter heller inte kött, men läste häromdagen att sojaprodukter tydligen framställs med hjälp av ett ämne som finns i bensin (lösningsmedel) och att det finns spår kvar av detta i den färdiga produkten sen. Men jag har ingen säker källa så det är inte säkert att det stämmer. Läste det på en blogg.

Oavsett så är det frustrerande att mycket av det som säljs i affären som mat egentligen är skit, känns så jobbigt att man måste vara på sin vakt hela tiden på vad man köper...

2013-02-08 @ 12:03:37
Belovely

Jojo: haha jag trodde med det va mjukglass :)

Känner samma när de gäller mat. Man måste hela tiden va på sin vakt känns det som. Man får börja odla allt själv istället :) men de har man knappast ork med.
Sen används det djur i så mkt man inte tänker på o då blir man bara äcklad när man får reda på det. Som tex ost.

2013-02-08 @ 12:41:11
URL: http://belovely.blogg.se
Erica

Lite skit rensar magen;)

2013-02-08 @ 15:52:34
Anonym

Detta är långt ifrån sant! MCdonald´s kött är 100 % nötkött, det enda de tillsätter när de lagar till dem är salt och peppar. Chicken nuggets är 100% kyckling. Klart man inte pressar hela kycklingar med ögon, ben och allt kvar. Detta är bara något någon har lagt upp för att förstöra för dem. Min mamma har jobbat på MCdonald´s kan jag tillägga :)

2013-02-09 @ 12:07:09
Belovely

Anonym: jag är lite skeptiskt till att de är ren kyckling i nuggets o att de bara tillsätter salt o peppar i hamburgarna.
På dokumentärer jag sett är de inte precis ren kycklingfile de lägger i nuggetsen :) man har ju hittat fjädrar i dom också.
Sen har jag läst de lägger i nåt medel i hamburgarna så de blir mkt större.
De som jobbar på mcdonalds gör inte köttet där utan de kommer väl nedfryst redan? Så processen hur det tillverkas på industrierna vet nog bara de som jobbar där. Men är inte förvånad om de mals ner

2013-02-09 @ 12:51:23
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0