Filma på ultraljudet?

Imån klockan halv 12 är det ÄNTLIGEN ultraljud. Jag hoppas allt ser bra ut. Är mest det jag tänker på. För jag känner inte av bebisen mycket och magen känns ibland mindre. Eller vänjer man sig bara vid magen. Sen hoppas jag den blottar sig ordentligt så de tydligt kan se könet. Har ingen känsla alls av vad det kan va. Men inatt drömde jag att de va en pojke.

Men en sak undrar jag om nån vet. Får man ta kort eller filma ultraljudet? Har för mig det står på kallelsen man inte får det men varför skulle man inte få det? Sökte på google och de va massa trådar att andra fått filma. Tycker det är fel att neka det, är ju en speciell upplevelse och nåt man vill spara.
Kommer ta med kameran imån iaf och fråga. Annars ska jag fråga varför.



Kommentarer
Johanna

Åhhh va mysigt, avis jag blir jag vill dit igen. Lätt det häftigaste UL o då är det bara v32 ul kvar, o vad jag förstår e dem rätt stora då så det blir svårt o se. Så njut njut njut. Hade inte ens en tanke på att filma :( gaaah typiskt haha hoppas ni får filma ;) Sen hoppas jag att er liten flashar tv rutan ordentligt :D Jag gissar på att även ni får en pojke :) KRAM

2013-01-31 @ 20:07:07
URL: http://withlovin.blogg.se
Anonym

Ja de ska bli en härlig upplevelse :) sålänge allt ser bra ut. Löste de inte letar efter kön så hoppas hon ser det när hon mäter. Cill verkligen veta så vi kan inreda rummet.

Skötbordet kommer från www.onskebarn.se och kostar ca 3000kr. Tänkte köpa det först men såg att själva skötbordet inte alls va djupt nog, är bara 65cm djupt så blir lite trångt. Ska köpa det från ikea istället o se om de går byta knoppar på den. Kostar bara 1300-1500kr :)

2013-01-31 @ 20:34:46
Madeleine

Hej Malin.

Måste bara fråga, har du bott på gräshagen i Jönköping någon gång? tycker jag känner igen dej jätte mkt :)

Kram.

2013-01-31 @ 20:43:10
Belovely

Madeleine: hej!
Ne jag har bara bott i Växjö och Moheda :) har kanske en dubbelgångare?;)

2013-01-31 @ 22:00:15
Johanna

Vår letade en hel del, mest för han låg så bekvämt o inte ville flytta på sig. Tror hon såg vad det bar men ville få fram en bra bild så även vi tydligt kunde se :) hon ca dock jättetrevlig. Känns lite som ett lotteri d där, vissa blir ju jätte fint bemötta andra får ingen trevlig upplevelse alls.
Hoppas ni får samma tur som vi ;) det är verkligen så mysigt o veta o jag ångrar det inte en sekund.

2013-01-31 @ 22:11:45
Belovely

Johanna: vad snällt. Hoppas vi blir lika bra bemötta. Ska fråga lite försiktigt om hon kan försöka se könet om hon har tid.
Man får ju ett annat band när man vet könet, sen spelar de ingen roll vilket kön, utan bara få veta va som är där inne :)

2013-01-31 @ 22:26:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0