Flavorstone

Vi har fått hem Flavorstone kastruller med en stekpanna i veckan.
Vi köpte från ellos för frakten va billigare där än tvins. Känns som tvins försöker lura på så mycket som möjligt.

Vi beställde 3- setet. En stor kastrull, en mellanstor och en liten stekpanna. Locket passar till alla tre. Blev besviken på stekpannan för trodde den va större.

Jag testade steka kyckling utan något smör för att se om det inte fastnade nåt som de säger på reklamen. Stämmer inte alls, det gick inte att torka av med en trasa efter då det satt fast. Men de brände inte vid lätt och fastnade inte lätt. Men tycker nog alla nya kastruller/stekpannor är bra i början så vi får se hur länge de håller. Med tanke på priset -1300kr så ska de hålla länge.

De är iallafall lätta att diska så vi kommer diska de för hand, tycker de är snygga med och ser fräshare ut än de vanliga svarta. Verkar heller inte finnas nåt teflon och är PFOA fritt vad det nu är :) Väldigt skönt att ha en kastrull/stekpanna som jag kan göra grytor i. Har alltid fått ta stekpannan med för låga kanter.

Så betyget är OK och jag kan rekommendera dom om de håller länge. Vet inte de nu men får hoppas de gör det.



Kommentarer
idalisa

du kanske hade för hög värme då om det fastnade?

Svar: Ne vi har alltid haft låg eller medelvärme på dom. De fastnar i te lika mkt som de andra stekpannorna vi haft men det fastnar ändå. Sen fördelas inte värmen jämnt som de säger utan de bränns vid lätt i mitten.
Malin

2013-08-27 @ 11:39:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0