Naglar

Så snygga naglar! Love glitter! Mina gelenaglar börjar lossna, iaf en av dom och det gör så ONT när de lossnar vid nagelbanden. För går inte dra av heller.

Vill köpa lite glittriga nagellack och mer löst glitter. Det tråkiga är att mina naglar är så sköra så de bara går av. Men kanske fått bort vanan att bita på naglarna nu när jag haft gele sen juni :)
Hade gärna fortsatt fixa dom men det blir väldigt dyrt och göra det hela året.

När det gäller magen så växer den hela tiden :) idag kunde jag knappt knäppa mina byxor, det blev för tajt så allt vällde över så tog en hårsnodd och fäste med.
Brösten är med lite större, snart passar inte sportbhn längre och får nu spänna den på yttersta hyskan.

Ni som fått bristningar av en graviditet, när fick ni dom? Jag har änsålänge inte fått nån trots massa hormoner strömmar i kroppen. Får hoppas jag slipper. Mamma har iaf inte en enda bristning.



Kommentarer
J

Är gravid i vecka 38 (37+0 idag) och har inte minsta antydan till bristningar på magen. Däremot så fick jag små bristningar på brösten redan i v 25 :( De har inte blivit fler men mörknat något i färgen.. Känns inte jättekul men vad ska man göra!? ;)

2013-01-08 @ 00:27:00
Belovely

J: okey vad skönt, då slipper du säkert bristningar helt på magen. Jag får nog hellre bristningar på brösten sålänge de inte är massa på ovansidan. Går lättare dölja i bikini än magen :)
Tror jag läst bristningar brukar blekna med tiden så de är kanske bara mörka nu.
Kram Malin

2013-01-08 @ 10:27:15
URL: http://www.belovely.blogg.se
J

Eller hur! :) Och som tur är så sitter de små bristningarna på yttersidorna om vårtgården, de syns m.a.o. inte alls när jag har bh på mig! :) Har precis som du gjort en bf men trodde jag skulle slippa bristningar eftersom jag inte fick några efter op. Men under en graviditet är det ju så mkt hormoner :P Jaja, det verkar iaf vara relativt ärftligt (min mamma fick inte en enda stria under 3 grav) så du kommer säkert också slippa om din mamma gjorde det! ;) Kram!

2013-01-08 @ 19:24:42
Belovely

J: vilken tur. För inte så kul o få massa i klyftan!
Har dina bröst vuxit mkt hittills o ändrat form? Blir spännande o se hur brösten påverkas av detta :)
Men hellre hängiga bröst än degmage me massa lös hud :)

2013-01-08 @ 23:42:56
URL: http://belovely.blogg.se
J

Hade 70E innan jag blev gravid, nu har jag 75E. Brösten har alltså blivit en del större, och dessutom väldigt mjuka! :) Vårtgårdarna har också blivit större och mörkare, men förhoppnings blir de små och fina igen!? :P

2013-01-09 @ 14:55:21
Belovely

J: okey så inga hängbröst änsålänge?:) jag vill mina ska hänga lite mer men inte titta ner i marken :) de kanske ljusnar sen efter man ammat.

2013-01-09 @ 22:37:15
URL: http://belovely.blogg.se
J

Tycker de hållit formen väldigt bra, lite mer häng men bara positivt tycker jag! ^^ De ser mer "naturliga" ut nu! ;)Så förutom de små bristningarna så gillar jag de bättre nu faktiskt!Och jag tror vårtgårdarna återfår sin vanliga färg (och kanske form!?) när hormonerna lugnat ner sig! ;)

2013-01-09 @ 23:35:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0