Nu vagn

Vi beställde en Knorr Alu Fly S i veckan och hämtade den idag. Va snabb leverans :) Men skulle väntat några dagar med att beställa för hämtade en gratis gravidbox på apoteket idag och där i låg det en rabattkod på 15% på lekmer.se. Ska ringa dit imån och se om de kan dra rabatten nu, tog faktura så har inte betalat än. Hade varit super för då kostar den bara ca 3200kr och kostar 5000-5600 på andra sidor.

Så ni som letar vagn och är gravida så gå in på apoteksgruppen.se och gå in på kampanjer så står det hur ni hämtar ut boxen. Väldigt bra om ni hittar en vagn från lekmer eller nåt annat :) är 15% på hela köpet.

Vagnen verkar iaf jättebra. Tog ett tag och fatta hur den ska monteras när manualen va på tyska, men tillslut gick det :)
Tog en iphonebild men ska ta bättre bilder med kameran imån.

Men den har precis samma funktioner som nitron, dock är nitron lite smalare men tycker det va bättre att bebisen har lite mer plats. Den har även ett inbyggt myggnät, rörliga framhjul som går låsa, vändbar del så bebisen kan ligga åt båda hållen, går lätt bära ut bebisen i liggdelen och liggdelen fästs på sidorna så den inte kan ramla ur, höjbart styre, fickor och titthål på suffletten, stort lastutrymme, broms. Den har med andra ord allt vi behöver :)

Emmaljunga nitro city: 5400kr
Quadrolift: 2000kr

Knorr Alu Fly S: 3225-3795kr beroende rabatten inklusive mjuklift.

Så har sparat drygt 4000kr på bara en vagn. Men det finns bra vagnar på blocket med så vi hade aldrig köpt en ny emmaljunga.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0