BVC

Idag ska vi till BVC igen och väga Vincent. Vi hoppas han har gått upp mer än 70 gram denna gången iaf.
Har endel frågor att ställa med. Men känns som man får olika svar överallt.
Tex dethär med amningsnapp. När jag ringde amningshjälpen sa de att det inte är några problem att använda det o då hade jag mjölkstockning. Men hon på bvc sa att det kan va en orsak till mjölkstockning. Men de på amningshjälpen borde ju veta mer om amning än bvc. Känns som det inte är nån mening o ta råd om amning av andra då alla säger så olika. För alla bebisar är så olika o man får göra det som passar en själv. På bvc säger hon även de är bra om han ammar va tredje timme och va fjärde timme på natten. Visst det hade varit skönt om Vincent va nöjd så länge men tycker inte man ska säga det ska va så. Då känns det bara som man gör fel när han vill äta varannan timme. Vissa bebisar vill äta ofta och andra inte. Jag har hela tiden kännt jag gjort fel när han vill äta så ofta men läst runt på nätet det är vanligt hos små bebisar. Men jag hoppas han kan hålla sig nöjd längre snart. Innan va han nöjd i minst 3 timmar efter amning, konstigt det bara ändras.



Japp, det ligger en snoppflaska i bakgrunden haha. Köpte den i Grekland och är fylld med OUZO.



Kommentarer
Josse

Det där med var 3-4 timme är nåt gammalt som sitter kvar tror jag, de har sagt så sen 80-talet typ. Ha inte dåligt samvete om han vill ha oftare, absolut inte! Det är bara synd att det krånglar för er men vi har det inte helt enkelt här heller trots att det gick så bra i början. Det är verkligen en konst! Vet ni om han tar rätt grepp då? För det om något borde de kunna visa för er när ni är på besök. Kram /J

Svar: Ja de är synd de ska sluta fungera när det funkade så bra innan. Men de tar väl ett tag innan de funkar helt :)De kollade hans grepp på BB o då såg det bra ut. Han greppar stort o när han väl suger är det bra. Men han suger så korta perioder tills han somnar eller släpper.
Kram
Malin

2013-07-16 @ 12:44:15
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Jenny

Precis! Våra bebisar är olika och det är därför dumt att generalisera! Lär dig känna igen Vincents "vill-äta-beteende" och ge tutte/flaska så snart han visar dig/er! Ibland åt Vilmer två gånger i timmen och ibland med flera timmars mellanrum, de visar tydligt när det är dags! :) Det är lätt att känna sig låst i början men det blir bättre, jag lovar! ;)

Svar: Ja man känner sig väldigt låst när de ska matas hela tiden. Men de blir nog mkt bättre sen när Vincent får lite rutiner o sover mer på nätterna :)
Malin

2013-07-16 @ 13:17:52
Johanna

Håller med ovanstående! Ge honom när han vill och ignorera bvc och klockan! :) min kille äter olika från dag till dag! Oftast med 2 timmar mellan på dagen och 3 nattetid, med visss kvällar/förmiddagar kan han äta jättetätt, kanske en halvtimma mellan! Har du ammat efter schema tills nu? kanske är det en bidragande orsak till stockningarna då? Har läst att det kan påverka. Hoppas iallafall du hittar ett bra sätt
för er snart, och att han gått upp mer i vikt nu :) ser ut som det på bilderna iallafall, börjar bli rundare :) supersöt liten grabb! Kram

Svar: Ja de är bäst o ge dom när de är hungrigs helt enkelt :) Har inte matat efter schema utan alltid ammat såfort han börjat skrika.

Hehe ja han är endel större nu, han hade gått upp 400gram på en vecka så nu väger han 4600:)kram
Malin

2013-07-16 @ 13:27:36
Johanna

Åh nej nej nej gumman, så ska du verkligen inte känna. När jag berättar om Matheo så tänk på att han är 6 veckor nu, han har verkligen inte fungerat såhär hela tiden. OCH dem kommer byta mönster flera gånger.utan att vi föräldrar kan göra något åt det. Vår första ti levde han vidd min tutte, sen när jag bröt ihop och Matheo så gav vi honom nappen. DÅ fick vi bättre rutin p´å det. Vissa gånger äter han varannan timme, ibland kan det gå 5 timmar. Men oftast går det omkring tre. Men det är ju så han fungerar. Du känner Vincent bäst, han är en helt egen individ, inget man kan läsa om i en bok, hur man gör med en bebis. Jag ville mer förklarara, att allt blir bättre och lättare och man lär känna sin bebis mer o mer. Man kommer in i rutiner, som förändras OCH det kommer lära sig inom sin tid att suga bättre och effektivare och då äta mer sällan. Ge det tid, känn ingen press. STOR KRAM :)

Svar: Tack för dina stöttande ord :) En bebis är verkligen oförutsägbar :) Men det känns lite bättre med amningen nu, det är skönt det finns flera olika alternativ o välja på om man vill ge extra ersättning, pumpa osv. Så får testa lite vad som funkar bäst.
Malin

2013-07-17 @ 08:47:46
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0