Feber

Har haft jättehög feber inatt. Va väldigt längesen jag hade feber o det är inte roligt. Svettats som en gris och sen ska Vincents ammas. Har försökt amma mycket inatt så brösten töms. Känns inte som de töms helt vid amning.

Ligger med en vetekudde nu och har strukit med handen där jag är spänd och plötsligt började det rinna massa mjölk från bröstet. Innan har det bara droppat så jag hoppas att stockningen släppte. Bröstet är iaf mycket mjukare men fortfarande väldigt ömt.
Är även öm på det andra bröstet så får försöka göra samma där.

Det har verkligen inte varit lätt efter förlossningen. Känns som det ena byter ut det andra. Ömheten börjar nog bli bättre och då åker man på dethär istället :) Men det är tur man inte haft alla besvär på samma gång.

Så idag blir det bara att vila, trist det är så fint väder idag!




Kommentarer
Emma

Jag förstår dig å håller verkligen med. Har också haft massa problem efter förlossningen. Vill tipsa om att det finns elektriska pumpar att hyra på förlossningen. Underlättar mycket vid mjölkstockning. Det har hjälpt mig jättemycket! Lycka till och krya på dig! :)

Svar: Tack så mkt! Hoppas febern lagt sig tills imån. Kommer försöka handpumpa lite om bröstet inte töms. Fast de är svårt o handpumpa när man är så öm om bröstvårtorna.
Malin

2013-07-07 @ 14:25:17
Anonym

Trist med din feber hoppas du blir bettre.

Har tenkt på de me malerien, och tenkte och fråga hur mkt det blir for två stk maleri av bulldog, bara huvudet, inte av båda som ja tenkte först.

Iaf får det bli efter sommaren. Hade tänkt köpa nu men så har han varit så mkt til veterinär så har inte haft råd

Svar: Hej!Tänker du på akrylmålning eller blyerts?
Jag kommer nog inte ta några beställningar på akrylmålningar på ett tag då det tar väldigt lång tid o göra.
Men om du vill ha den i blyerts så kan jag fixa det. Det kostar ca 500-600kr medans akrylmålning på djur kostar 2500-4000kr beroende på storlek.
Malin

2013-07-07 @ 15:20:52
karolina

Hej! Ett tips är att inte använda någon pump alls då det ökar mjölkprduktionen och gör det lättare att få mjölkstockning. Amma varannat bröst när han äter och om du känner att det ena börjar spänna/ömma/knölar/hårt så handmjölka bara lite tills det släppt. Följer du detta råd så ska du dig klara dig bra :)
Ett annat tips är att absolut inte ha tajta amningsbehåar eller tröjor som sitter åt gör mkt runt brösten då det lättare stockar sig och blir ömt o knöligt. Husmorstips bara, jag ammade 10,5 månad och hade inte stockning en enda gång :) grattis till sonen förresten, han är jättefin. Minns att jag tipsade om babynestet sleepyhead, vad roligt att läsa att du tycker den. Det är bästa köpet vi gjorde till våran tjej av alla smågrejer :)

Svar: Tack för tipsen! Har ingen pump så kommer nog inte pumpa. Man vill ju inte producera mer mjölk än nödvändigt :)Har varit utan bh hela dagen idag så får ligga med en handduk så man inte mjölkar ner allt :)

Ja babynestet är kanon! Han trivs bra i den och smidig att ta med sig när man ska iväg till nån :)
Malin

2013-07-07 @ 15:28:04
Anonym

jaha, okej. då vet jag det : )Tenkte på den du snackade om som va ungefer 750 for en a3 jag vet inte va det va ?

Svar: Det va i blyerts :) en bulldog i blyerts i A3 kostar 600kr + porto :)
Malin

2013-07-07 @ 20:39:06
Anonym

Jaha. Okej. Va blir en a3 acryl i a3 format ? :)

Svar: Det blir nog runt 3500kr. Just djur tar väldigt lång tid o måla :)
Malin

2013-07-08 @ 00:52:26
Anonym

:):)

2013-07-08 @ 20:30:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0