Inte lätt

Det är verkligen inte lätt att ta hand om en bebis när man har feber. Man har ingen energi och sen får man inte nån riktig sömn. Det värsta jag vet är när man svettas och allt är helt fuktigt och blött i sängen. Sen ska man amma i all svett och i mjölkpölarna. Men nu tror jag febern börjar försvinna så har tvättat alla sängkläder, så nu hoppas jag att den inte kommer tillbaka mer. Men jag är fortfarande superöm i brösten så antar jag fortfarande har mjölkstockning.

Förstår inte hur en mjölkstockning försvinner, känns inte som de hjälper att massera, det gör bara ont. Så räcker det med att amma? När jag pratade med amningshjälpen sa de bara att jag skulle amma regelbundet och ta värktabletter. Men änsålänge har det inte hjälpt.



Kommentarer
Jenny

Det som hjälpte mig var att amma ofta och sen duscha i väldigt varmt vatten samtidigt som jag masserade bröstet (fick bara på ett bröst).Viktigt att massera lätt från utsidan där knölen sitter och in mot bröstvårtan. Panodil hjälpte lite mot smärtan men bäst mot febern. Hoppas du blir bättre snart, det är sjukt jobbigt med mjölkstockning!

Svar: Ja det är väldigt drygt. Jobbigast är febern. Har knaprat massa ipren och alvedon men kan testa ta en panodil denna gången.
Malin

2013-07-13 @ 16:42:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0