Ny bikini

Tack för tipsen om bröstpump. Det är nog som ni säger att mjölken är tunnare på kvällen och inte mättar lika bra. Sen har det blivit att jag äter mycket mindre just nu. Som idag åt jag lite flingor o senare två mackor, sen äggröra och nu ikväll blir det sallad från icas salladsbar. Sen blir det nog lite melon och körsbär. Så jag kanske får i mig för lite mat.

Åt faktiskt inget godis eller onyttigt på hela helgen förutom en pannacotta mina föräldrar bjöd på. Det är ovanligt för o va mig. Hoppas jag kan fortsätta motstå onyttiga saker. Har iaf inget riktigt sug, brukar alltid plocka på mig nåt på Ica men har inte gjort det på "länge" nu :) Sen tappar jag också suget helt när jag ser min kropp, vill verkligen ner till min ursprungliga vikt. Jag borde egentligen inte gå in i provrum just nu. Testade lite kläder också och jag mår bara dåligt när inget sitter bra o man ser sin kropp i andra vinklar än hemma.
Försöker hela tiden intala mig att jag precis fött barn och det är helt förståligt kroppen ändrats. Men jag vantrivs i min kropp just nu.
Jag hittade iaf två bikinis på Cubus, de har väldigt mycket fina o välja på! Fast den lila va den enda som passade någorlunda. Leopardbikinin är för liten men tänkte att jag får ha den nästa sommar om jag inte vill blotta halva brösten i år :) Jag älskar som sagt leopard :) Alla delar kostade bara 30kr så det va billigt!






Kommentarer
Anonym

Jag tycker du ser jette smal ut til å ha blivit Mamma precis. Vacker och kvinnlig

Svar: Tack så mkt! Känner mig dock inte så smal :)
Malin

2013-07-09 @ 20:50:13
Anonym

Inte ha så stora forventningar till dig sjelv<3

det e bara en liiten stund sedan du haft en hel bebis inni der :)

Din kropp e mkt smalare en manga jag sett efter en forlossning.

Svar: Tack så mkt! Jag har ofta för höga förväntningar o är en liten perfektionist :)
Men man får tänka att det kunnat va mkt värre :)
Malin

2013-07-10 @ 22:17:02
Anonym

Du e precis som jag, helst ska man klart av alt igår... Men man blir stressad och lessen av det o det stjäler av all dyrebar tid som aldrig kommer igen. Det e ondt å känna så... Jag tror man måste lära sig, et skritt i taget är bra nog. Du e et bra mennisha och du e jette vacker. Många gånger tenker vi så mkt på hur vi ser ut at vi glömmer den vi er innuti. Nu har jag bara lest din blogg o känner dig inte i verkligheten men du verker så omtenksam mot alla andra. Så hoppas du kan börja bli det mot dig själv med. Det fortjäner du. :) kram

Svar: Tack för dina snälla ord! Jag har med tänkt på det att man lägger för mkt energi på hur man ser ut o bara fokuserar på det. Hade varit lättare om man inte brydde sig alls :)
Kram
Malin

2013-07-11 @ 00:37:38
Anonym

Japp. Jag har haft anoreksi føre, Och det er først efter jag ble frisk jag insåg hur mycket energi jag anvender på o bry mig om min kropp,
Det gør at jag glemmer at det finns så mkt mer en hur man ser ut.

Sen, så studerar man sig sjelv så mkt at man nermest leter efter fel på sig sjelv, å leter man, så hitter man alltid fel.

Om man leter efter bra ting så hitter man doom och och mår bettre.

Jag tror man lær sig med tiden,
Hur man ska sluta och se ned på sig sjelv hela tiden, for at det er jobbigt, o man blir så ledsen hela tiden.

Du e vacker, kvinnligt o det e så mkt med dig som er bra. kom ihåg det <3 Du e tilreckligt bra, Och du er verdiful precis som du e.

Din man, Och din son, och din familj, elskar DIG,
Det er inte din midja, eller hur du ser ut dom elsker, det er ditt hjerta, så har iaf jag fått læra mig at tenka med tiden.

Svårt... Men... Går bettre til tider.

:)

Vincent har tur som har så en omtenksam mamma som du. Och kattarna ochså du behandlar dom som guld, o det gillar jag. :)

Svar: Tack så mycket! <3 Stämmer att om man letar fel så hittar man alltid dom, så det bästa är att sluta leta o ta fram de bra sakerna istället :)
Malin

2013-07-12 @ 01:29:45
Anonym

Precis : ) Njuta av din sommar gumman,
du er vacker. O sen så vet du ngt annat som e vackert? DIna øgon på dom bildana var du holder vincent i famnen :)

Kram

2013-07-12 @ 14:43:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0