Onej!

Misstänker att jag börjat få mjölkstockning. Har knölar på ena bröstet som gör asont och känns som jag börjar få feber nu. Man kan ju få över 40 graders feber och imån ska det va den varmaste dagen hittills. Hoppas jag mår bättre imån. Får amma mycket från det bröstet nu!



Kommentarer
Marina

Stoppa bh full av fetvadd, ligg med värmekudde på mycket. Och massera på knölarna och få ut mjölken mellan amningarna - massor!! Det går att förhindra att det blommar ut. Det är inget skoj att få det fullt ut, hade det ibland minns jag.

Svar: Tack för tipsen. Har legat med vetekudde o försökt stryka ut mjölken. Får hoppas det inte blir värre eller att man får en bröstinflammation :S
Malin

2013-07-06 @ 22:36:05
Mamma

Vill tipsa dig om att sluta med amningsnapparna, jag ammar också nu och precis som du hade jag ont i bröstvårtorna och vår pojke fick lättare grepp med amningsnapparna. Men de gjorde så jag fick mjölkstockning. Var på amningsbesök och fick då höra att amningsnapparna tyvärr kan bidra till mjölkstockning:-( så mitt tips är att försök få ut all mjölk och sluta med amningsnapparna! Det blir bättre i bröstvårtorna tids nog, jag lovar:-)

Svar: Har slutat med den nu så får hoppas det hjälper :)Såret verkar va borta iaf så det går bra utan nappen med.
Malin

2013-07-06 @ 22:51:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0