Tar in tag

Nu funkar inte amningen alls. Han vill inte ens greppa och bara skriker tills han får ersättning. Har inte kunnat amma på hela kvällen/ natten. Förstår inte varför han inte ens vill greppa bröstet. Får väl försöka pumpa ut mjölken för ena bröstet är jättespänt.

Sen svettas han riktigt mycket vid huvudet. Är alltid dyngsurt i hela babynestet så har fått börja ha kisskydd i den. Vet inte hur han ska sova så han inte svettas? Han sover bara i blöja o har bara filt över benen.



Kommentarer
Johanna

Jag har fått tipset när dem är sådär varma att lägga en påse isbitar under. kanske inte direkt under nestet lägg något till emellan, men det ger dem lite kyla nu när det är så varmt o kvavt.

Typsikt vi skulle få en sån här pang sommar när man är så låst o de stackars bebisarna inte tåler värmen..

Svar: ja det va en smart ide. får testa det så han inte svettas så mkt stackarn! ja det är dumt när de inte kan va ute i värmen så länge då. men det positiva är att man är "ledig" och inte sitter på jobbet på hela sommaren :)
Malin

2013-07-25 @ 08:28:50
URL: http://withlovin.blogg.se
Anonym

låt han sova i sin säng, där de är mer utrymme än i nestet så florerar det mer luft runt honom :)

Svar: Ja jag får kanske testa det. Får hoppas han vill sova i egen säng bara :) men de hade varit skönt om han sov där för de är rätt trångt med nestet emellan
Malin

2013-07-25 @ 17:35:14
Johanna

Har haft lite samma problem ikväll, min lilla kille har varit supervarm och bara skrikit när han fått bröstet. Funkade med helt öppna fönster nu och liggamning i sängen. Slipper liksom bli så mycket hudkontakt då, framför allt med huvudet där min också svettas mest. Testat att liggamma? Sjukt smidigt kväll och nattetid! :)

Svar: Jag ligammar alltid, tycker det är lättast :) men ska se om han vill ligga i spjälsängen där det är lite svalare :)
Malin

2013-07-25 @ 22:53:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0