Babysitter

Jag vill köpa en babysitter eller babygunga. Är inne på en babygunga så han kan vaggas till sömns, och då kommer han lite högre upp.
Men det får vi isf ta efter förlossningen för det är inte säkert han gillar o bli vaggad eller så kanske han bara vill vara hos mig.

Alla dessa finns på www.amazon.co.uk. MYCKET billigare än i Sverige. Man kan välja Free delivery with prime i vänsterspalten så är det gratis frakt på alla som kommer upp.

Som tex Graco Snuggle swing kostar 1700kr i Sverige och bara 72 pund med gratis frakt på amazon. Det är 1000kr skillnad.



Kommentarer
Anonym

Hej! Jag jobbar själv medsmå barn och jag rekomenderar att du inte köper en sådan utan mer en vanlig man kan reglera ryggstödet till olika lägen när barnet somnar. Sen är det så att dem växer rättsnabbt ur den modellen så fort dem lärt sig vrida o vända så är tålamodet borta att sitta fast och det går verkligen undan på nån månad . Tänkte mer på att det är mycket pengar att lägga ut på något som ni kommer få lägga undan rätt snabbt . Jag ska länka ensom vi använder av oss . Till och med en ett åring kan sitta på den utan problem .

2013-06-05 @ 23:56:44
Anonym

http://www.littlekidscorner.se/sv/product/2042/Babysitter-Titanium-Bla tex denna sidan men den heter babysitter titanium finns för 500 kr gäller att leta runt men den är verkligen bra så fort barnet är lite mer stabil vi har det på våra 3 månaders babysar hur som helst lycka till oavsett vilken du väljer :-)

2013-06-06 @ 00:05:48
Belovely

Anonym: tack för tipset :)
Det går reglera stödet på dessa med, men visst kan de kännas onödigt då de bara kan ha den till 6-9 månader.
Men om han gillar vaggas tror jag det är en väldigt bra grej så slipper man stå o vagga själv :)

2013-06-06 @ 07:37:57
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0