Huvudvärk

Jag börjar oroa mig för min huvudvärk. Har jätteont dygnet runt, ändå gångerna det försvinner är när jag tagit alvedon. Hade även det hela natten som jag inte haft innan. Tänker om det kan va havandeskapsförgiftning. Har tagit upp det med barnmorskan de senaste två gångerna men hon säger att det är väldigt ovanligt att få det nu. Men jag kan ju haft det flera veckor? O de finns de som fått de i vecka 39-40.
Blodtrycket va lite högre sist men inte för högt. Har heller inte tagit urinprov på länge men ska göra det imån.
Däremot har jag inte samlat på mig mkt vätska eller svullnat upp som är vanligt vid havandeskapsförgiftning och hade inte så högt blodtryck sist. Men jag är väldigt nojjig nu i slutet. Vill bara Vincent ska röra sig hela tiden. Han rör sig inte lika kraftigt som innan vilket också oroar mig. Men jag känner han röra sig ofta.
Vill bara han ska komma ut. Kan eller orkar inte göra nåt. Har inte lämnat huset sen jag va hos barnmorskan sist.



Kommentarer
Josse

Vad jobbigt det låter Malin! Oroa dig inte i onödan, jag tror säkert inte att det är någon fara men ska du till henne imorgon ska du KRÄVA av henne att hon kollar ditt urin och blodtryck samtidigt. Du kan visst få havandeskapsförgiftning nu i slutet, det händer inte många men är det någon stund det är vanligare så är det mot slutet så säg åt henne. Annars får du bara ringa din kvinnoklinik/förlossning och säga att du är orolig så tar de in dig direkt och kollar, det är dom skyldiga till. Blir så förbannad när jag får höra sånt här, vore det inte för att mina föräldrar jobbar inom sjukvården hade jag varit precis lika förtvivlad och det ska man inte behöva vara, inte nu när slutet är så nära och allt!

Min bm var lite fundersam på om jag kunde ha nåt sånt på g då jag igår hade högre blodtryck och lite äggvita i urinen. Hon sa att huvudvärken brukar komma först, sedan magont och illamående, och att det är då man ska söka. Och att bebis rör sig mindre. Men som nu i slutet kan det lika gärna vara så att bebis gör sig beredd för att komma ut snart också så så länge du känner att han rör sig borde det inte vara nåt. Men som sagt, jag är inte sjukvårdsutbildad (det är knappt barnmorskorna heller!) så hjälper hon dig inte kolla upp det ring som sagt sjukhuset.

Det är säkert inte något men jag förstår om du vill att den lilla kommer nu! Håller tummarna för att det blir snart! Styrkekramar! /J

Svar: Ja det är bättre o va på den säkra sidan. Jag brukar få göra urinprov när jag vill, tänkte göra de för ett tag sen men glömde. Men imån ska jag se till o göra det så man vet allt ser bra ut. Man är ju extra orolig på slutet när det är så nära.
Tack :)
Kramar
Malin

2013-06-26 @ 22:58:18
URL: http://Joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0