Nära nu?

Besöket hos barnmorskan gick väldigt bra! Fick en ny tid nästa torsdag men hon trodde jag kommer ha fött tills dess :)

Berättade om att slemproppen har gått och hon sa det kan dröja flera veckor men att nånting har hänt och att det brukar va nära. Sen låg Vincent väldigt långt ner och fixerat, denna gången ilade det och gjorde rätt ont när hon tryckte mot huvudet, han kommer nog inte längre ner föränns när han föds. Hon sa att om jag stoppar in fingret mellan benen kan jag känna hans huvud ca 4-5 cm in. Hmm, tror inte jag vågar ha sex då haha!

Blodtrycket va lite högre vilket också är ett tecken och jag har ofta mensvärk. Så nu håller vi tummarna, kanske blir en midsommarbebis?

Min vikt är nu 75.1kg och jag hade 55kg vid inskrivningen.

SF måttet va ca 36.5cm.
Om jag inte fött till torsdag kan hon göra en hinnsvepning :)





Kommentarer
Josse

Wihoo!! Skönt att få så glädjande besked, att det snart är dags! :D håller tummarna för att han kommer snart då! Börjar själv bli trött på det, känns så himla tråkigt att de flyttade fram oss 2 veckor på UL för jag känner mig allt annat än fit! Haha.. Konstant ont neråt och i ryggen fastän man vilar i ryggläge mest hela tiden! Då vill jag hellre tro på min far som är läkare, han har hela tiden sagt att jag ska utgå ifrån första dagens sista mens och då blir det 7 och inte 18 juli. Hoppas någonstans där emellan som Max något fruktansvärt, det är jobbigt att vara tung! Ska hålla tummarna för er nu! Ha en fin dag! /J

Svar: Ja nu tycker jag han får komma ut :) men idag har jag haft väldigt mkt mensvärk, klarade knappt gå runt på city gross.
Det är jobbigt när man inte är säker på BF datumet, 2 veckor är ändå rätt mkt. Men de blir nog lättast för dig om du ställer in dig på 18 juli, så känns det inte lika segt i slutet :)
Malin

2013-06-20 @ 14:10:34
URL: http://Joeeeee.spotlife.se
Anonym

hinnsvepning is the shit.. min förlossning började 30 min efter min svepning, hon var ute efter 8 timmar från de att min bm gjorde svepningen :)
Du kan be om en när du gått 1 dag över tiden

2013-06-20 @ 22:42:39
Belovely

Anonym: vad kul :) skönt de kan gå så fort. På torsdag blir de hinnsvepning då :P
Men om de lyckas beror nog mkt på hur mjuk tappen är eller vad den kallas. Va du mjuk? För först är den hård som pannan o sen blir den som läpparna.

2013-06-21 @ 07:43:06
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0