Oont

Jag vet inte om det är början på riktiga värkar men jag har fått en väldigt stark "mensvärk" nertill och jag märker när den slutar och börjar. Men de är inte så regelbundna men pågår ca en minut. 

Jag är kanske i latensfasen. Kan ju hoppas på det. Har även smärta i ryggslutet. Men vill inte hoppas på nåt för vet det kan förvinna igen.
Smärtan är bara nertill och ner över blygdbenet och ryggslutet.

update: Det gör mkt ondare nu. Kan knappt andas och spänner mig väldigt mkt. Usch, kommer inte kunna sova nåt inatt om de fortsätter. Hade varit skönt o va utvilad om de nu satts igång. Men jag är glad nåt händer, men just nu börjar jag bli rädd hur ont de kommer göra sen. Får en mkt kraftigare värk i ryggslutet nu med. 

Klockade värkarna och de är ca 3-6 min emellan nu.

 

 

 



Kommentarer
Jojo

Vad spännande! Jag tror att det drar igång snart :)

Svar: Får hoppas det :)
Malin

2013-06-27 @ 01:30:38
linda

Nog är det på gång :-) lycka till hoppas allt går bra <3

2013-06-27 @ 04:01:16
Marie

Nu läser du antagligen inte detta då värkarna har börjat :), men de gör ont, jag blevöverväldigad av smärtan, men du klarar det!! Epiduralen tog bort det direkt och jag kunde få slappna av när vi åkte in på bb :). Det kommer gå bra, kram på er!

Svar: skönt att epiduralen hjälpte. har inte sovit nåt inatt o har haft mkt värkar. avtagit lite nu när vi gått upp men kommer oavsett åka till förlossningen för en kontroll. :) kram
Malin

2013-06-27 @ 05:36:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0