Slempropp nummer 2?

Min slempropp började lossna förra lördagen och sen dess har mina flytningar varit bruna, sen fick jag klart blod på toapappret i fredags och sen haft bruna flytningar igen. Imorse kom det geleaktiga flytningar med blodstrimmor i igen. Ringde förlossningen så jag vet att allt är normalt, inte läst att den kan släppa under så lång tid. Men allt verkade normalt och jag ska ringa om det kommer mkt blod. Men hon trodde att livmoderhalsen mjukas upp och då brukar de komma lite blod och att man brukar få som mensvärk innan de riktiga värkarna börjar. Känns alltid spännande när man ringer förlossningen.

(Inte ofta jag pratar om mina flytningar men vill skriva ner vad som händer, känns även konstigt att prata om det med en främmande på telefon. Men de pratar väl om det varje dag) :)

Sen är det viktigt jag känner fosterrörelser varje dag. Tycker det är svårt o veta vad som är normalt eller inte, han rör sig olika mycket hela tiden och jag känner knappt hans rörselser på förmiddagen/ dagen. Däremot på kvällen rör han sig alltid mkt.
Tror han kommer bli en riktig kvällsbebis :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0