Slempropp

Wohoo! Tror min slempropp gick nu, eller det borde varit den, äntligen ett tecken på att förlossningen närmar sig :) Sen har jag haft mycket mensvärk sen igårkväll och nu. Innan hade jag bara mensvärk då och då under dagen, men nu har jag haft det nästan regelbundet sen igår. Jag bara låg i sängen och kände på magen och den molande värken, man gillar det på nåt sätt och vill det ska bli starkare!
Och nu efter slemproppen gick har jag lite starkare mensvärk.  Är även lös i magen som också kan va ett tecken. Kanske va färdknäppen vi hade igår haha! För det va efter det jag började få mycket mensvärk. 

Men det kan ändå dröja länge trots slemproppen gått vad jag läst.



Kommentarer
Johanna

OH YEEES! Han kommer snart :D :D wihooo haha underbart o läsa tecken. Man läser tecken lika mycket som man gjorde när man väntade på plusset, nu väntar man på att plusset ska visa tecken på att komma ut. hejja hejja!!
Om jag skulle missa när det blir dax så vill jag önska er alla LYCKA TILL! Slappna av o försök behålla lugnet. Din kropp är grym o sköter det hela med eller utan dig i princip. Sooo go with the flow. Tänk tanken att han snart är ute, väldigt snart. För varje gång du får ont så kommer han närmre dig. Jag hejjar massor på er och ser fram emot o veta hur det gick o få se Vincent, efterlängtade lille skrutt <3<3

Svar: Haha ah det är typ samma känsla när man får ett tecken som när man fick sitt plus :) blev lite stirrig för samtidigt tänkte jag att jag kanske inte är redo om de sätter igång nu. Men man kan aldrig känna sig riktigt redo :)Tack så mkt!! Ja de är bara att go with the flow haha!
Malin

2013-06-15 @ 11:16:03
URL: http://withlovin.blogg.se
Johanna

Underbart! :D min slempropp har också gått! För 3 dagar sedan. Dessvärre har jag läst att den kan återbildas, men att sex(spermier) löser upp den, så du får passa på att mysa så mycket som möjligt så att den inte återbildas :P haha!

Svar: Haha jag får göra det!:) Har du känt av nåt annat än slemproppen? När är du beräknad?
Malin

2013-06-15 @ 11:38:43
Johanna

/ en annan Johanna! :D hah

2013-06-15 @ 11:39:30
Sandra

Härligt! Jag tror att min slempropp gick i fredags, måste ha varit den, haha man känner sig så osäker, vill inte hoppas för mycket ;)

Svar: Spännande!:) kan va svårt o se om det är slemproppen ibland då den kan komma i små delar. Jag fick en liten del till igårkväll men sen har jag inte märkt nåt mer.
Malin

2013-06-16 @ 16:01:04
URL: http://sandramaler.vimedbarn.se
J

Jag har haft lite dålig mage(inte superdålig) men varit påmtoa mer än vanligt, vilket jag aldrig annars är, snarare så att diarré inte finns i min värld annars! Väldiga förvärkar vissa
nätter som är som bortblåsta på dagarn! Jättekonstigt :P BF 22/6 har testat det mesta nu, sex, orgasmer, storstäd, promenader, guppa på pilatesboll, sparkat boll trixat och grejer, curry, hallonbladsté! You name it! :D men får nog så snällt vänta på att den i magen ska ha lust att komma ut helt enkelt ;) haha!

Svar: Det sätter nog igång snart för dig då, om du känner kraftiga förvärkar :)Jag har svårt o skilja på om de är förvärkar jag har eller inte. Har ofta mensvärk men de gör inte ont utan är bara en jobbig smärta när de molar nertill. Vill de ska GÖRA ONT!:P
Malin

2013-06-16 @ 23:09:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0