Sola

Fint väder idag med! Trodde det skulle regna och då blir man extra glad av lite sol :) Passar på att sola lite, känner mig mycket fräshare med lite färg. Jag trivs verkligen inte o va vit. Men har iaf slutat sola solarium och tar brun utan sol istället. Mycket billigare och hälsosammare.

Idag ska vi till barnmorskan, vi kommer gå igenom önskemål under förlossningen. Frågade om förlossningsbrev förra gången men hon sa det är bäst att inte skriva nåt och istället skriva ner speciella önskemål i journalen. Hon sa de inte hinner läsa dom? Men jag har läst om många som skriver dessa brev så de borde ju göra nån nytta. Men jag har inga speciella önskemål som jag känner barnmorskorna borde veta innan, för man vet ju inte hur förlossningen kommer gå till, hur ont man har osv. Så jag tar det mer som det kommer. Tror det är lättare andra gången och veta hur man vill ha det.



Kommentarer
Johanna

Sanslöst, jättevacker gravidkropp! Tänk om man hade dom boobsen! :) avis! ;) är de opererade? Jag får nöja mig med att solbrännan börjar ta form!

Svar: tack så mkt! :) ah de är opererade, så jag hoppas de inte förstörs för mkt nu under graviditet/ amning. En fin bränna kan göra mkt :)
Malin

2013-06-04 @ 15:17:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0