Gravid vecka 33

Idag är jag gravid i vecka 33 redan! Bebisen kan alltså komma om 5-9 veckor! Jag känner mig faktiskt inte alls redo än. Känns som jag har mycket kvar att förbereda trots att jag inte har det. Sen har man inte gått på någon genomgång om förlossningen. Men vi ska på föräldrargrupp på måndag och då hoppas jag de går igenom det. Vill känna mig förberedd men det enda jag vet är att jag vill ha epiduralbedövning så jag hoppas jag hinner få det. Sen känns det som man inte vet nånting hur man tar hand om en bebis, eller jag vet ingenting för har aldrig passat en bebis eller bytt en enda blöja i mitt liv. Så man är orolig om man kommer klara av det. Känns som det är miljontals saker man ska veta innan. Men det flyter säkert på :)

Han väger iaf ca 2 kg och är ca 44cm lång. Han rör sig massa varje dag, han sparkar väldigt sällan men han trycker ut sina kroppsdelar och glider runt :)

Jag har börjat få ondare och ondare vid ljumsken och höftpartiet, och om jag promenerat i 5 minuter gnager det på ena sidan av magen o svider. Vet inte varför men bebisen trycker kanske mkt på en punkt där. Sen har jag sammandragningar hela tiden såfort man rör sig lite extra. Räcker att åka o handla så går man med en stor hård klump på magen o de gör att jag vaggar när jag går. Längtar tills han är ute så jag slipper denna magen och kan va normal igen.





Kommentarer
Klara

Kolla in min blogg
klaramrtensson.blogg.se

2013-05-08 @ 15:49:05
URL: http://klaramrtensson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0