Rumpa och bröst

Det är verkligen stor skillnad på min rumpa och brösten. Brösten är ju typ hälften så mindre och rumpan minskas hela tiden. Brösten gör inte så mycket då de verkligen blev enorma under graviditeten och amningen, men rumpan hade gärna fått stanna. Men man lägger ju på sig fett även där som försvinner.

En sak jag stör mig på är att mina bröst blivit lite ojämna och konstiga efter graviditeten. De är olika stora och har fått en mer asymetrisk form. Det ena är mer fast och rund och det andra mindre och har mer häng. Syns inte i kläder eller bh men i bikini ser det lite konstigt ut. Men efter bebisverkstaden ska jag fixa till dom igen och försöka få de mer jämna och fylla ut huden som töjts ut endel.
 
 
Idag har jag en sån svullendag där man känner sig större än vanligt. Men oavsett om man är svullen så är det skillnad från några månader sedan!
Sen har man haft mens i snart en månad! Tar den igen förlorad tid under graviditeten eller vad är det frågan om? Funderar även om jag ska strunta i att ta de andra två kartorna ppiller som jag har kvar. Orkar inte med mina humörförändringar och hade varit skönt att inte stoppa i onaturliga saker i kroppen.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jenny

Jag har exakt likadant! :( Blir dock lite bättre för varje vecka men det är inte roligt alls! Har t.o.m. fått tendens till db på bröstet som fått mer häng! Jättetråkigt, men jag kommer också fixa till de igen när vi känner att vår familj är komplett! ;)

Svar: Jag har med fått lite db på det som hänger lite. Är lite tråkigt, svårt o fixa med om man inte flyttar fram dom. Men det får man ta sen :)
Malin

2013-10-18 @ 17:05:00
Msz

Din kropp verkar ha återhämtat sig så fantastiskt bra och jag tycker att du är jätte duktig! :)

Svar: Tack så mycket! :) Men känns som den inte återhämtat sig helt än. Nedre delen av magen känns fortfarande som en ballong :P Det är fast men ändå mjukt typ.
Malin

2013-10-18 @ 20:56:12
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Carro

Det är inte så att du fått kapsel på ena? En släkting fick det efter grav och märkte de inte på något annat än det du beskriver. Värt att kolla upp iaf :-)

Svar: Jag är rätt säker de inte är kapsel då det inte gör ont o de är väldigt mjuka :)
De va olika innan med bara att de har framhävds när ena börjat hänga mer
Malin

2013-10-19 @ 09:06:39
Denise - mama till Noah!

Wow vad duktig du är! Hur ofta tränar du och vad för typ av träning/övningar? Äter du vanligt eller äter du någon speciell diet?
Jag behöver oxå gå ner HELST 10 kg vill jag tappa ;)

Svar: Tack så mkt! Jag tränar 5-6 dagar i veckan och nu har jag börjat köra cardio 3 gånger i veckan o sen kör jag styrka varje pass. Oftast två muskelgrupper +mage vid varje pass.

Jag äter så rent jag kan. Äter inte bröd, flingor o sällan pasta,ris eller potatis. Tar sötpotatis eller matvete ibland.
Äter mkt rotfrukter, bönor, kvarg, ägg, proteinpulver. Sen äter jag fiberhavregrynsgröt varje morgon :)
Malin

2013-10-29 @ 15:28:04
URL: http://danajs.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0