Tänder

Nu vet vi nog varför Vincent skrikik så mycket, det har nog med tänderna att göra. En annan på Dannys jobb sa att deras son skrek för det o han är lika gammal som Vincent. Så nästa gång får vi ge han alvedon. Om det nu är det, vi vill ju inte han ska ha ont. Om vi vetat det hade vi ju gett han alvedon för att se om det hjälpt. Han biter även väldigt mkt på sina händer och dreglar mer, kan också va därför han äter sämre för han har ont/kliar i munnen. 
Tycker bvc är dåliga på att informera om saker. De har egentligen inte informerat om nånting nästan, vi sa sist han äter sämre men hon sa inget om vad de kan bero på. 
De har inte berättat nåt om utvecklingsfaser heller, även när man är gravid fick man inget info om tiden efter förlossningen, hur kroppen kan påverkas o vad man ska förvänta sig. 
De fokuserar nästan bara på amning, som om det är den största o viktigaste delen i hela föräldrarrollen, men det är så mkt annat man skulle va påläst om. 
Men nu vet man bättre till nästa barn :)









Kommentarer
Josse

Det har du faktiskt jäkligt rätt i! På min efterkontroll frågade hon hur vårt samliv var, som hon uttryckte det, samt preventivmedel men sa ingenting om träning och frågade inte heller! Det tycker jag visar lite vart deras fokus ligger, dvs på karln och inte kvinnan och hennes väg tillbaka till en återställd form efter en påfrestande graviditet. Så himla dåligt, tycker de borde ha bättre koll på helheten både när det gäller mamma och barn egentligen så man slipper gissa sig fram!

Svar: Ja de borde ju informera om allt o framförallt va lite pålästa om träning så de inte rekommenderar fel. Som när hon sa jag bör göra snea situps direkt efter förlossningen. Räcker me o gå in på google så står de överallt man inte bör göra situps innan musklerna gått ihop.
Malin

2013-10-05 @ 10:16:32
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Anonym

Asså herregud vad söt han är!! Jag smälter!

2013-10-05 @ 10:40:05
Anonym

Känn i munnen om där är en knuta. Du kan ta Alvedon o smörja det är bedövande..

Svar: Tack för tipset. Visste inte att alvedon va bedövande :)
Malin

2013-10-06 @ 00:35:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0