9 timmar senare

Vaknar Vincent och vill äta. Detta va den första riktiga natten där han sov. Han har som mest sovit i 7 timmar i sträck. 9 timmar är rätt lagom ;) Han sov även från 21.00 men gav han mat vid 23.00 innan vi la oss. Han är en riktig slöfock!
Tittar i spjälsängen o verkar som han håller på o somna om igen! 

I föräldrargruppen pratade vi bland annat om det har varit som man tänkt sig o få barn. Då sa jag det har varit mkt lättare än jag trodde, att han sover ibland hela nätterna och skriker inte ofta. Kanske nåt man inte ska säga, andra mammor som har de tvärtom kanske blir lite småbittta? ;) Bebisar är ju så olika och det är ingen självklarhet det fortsätter såhär, de kan ju ändras över en natt! Men får hoppas det fortsätter såhär. 
Sen när Vincent alltid sover hela nätter kommer vi flytta in spjälsängen i hans rum. Destu fortare destu bättre så de vänjer sig att sova där. Har läst om många där de haft jättesvårt att vänja dom o sova i eget rum, och egen säng framförallt. Glad vi lät han sova i spjälsängen efter bara några veckor gammal. Nu vet han att det är där man sover och han somnar bäst där. 


Bild jag tog för några dagar sen. Inte ofta han tar napp men när han gör de brukar han somna




Kommentarer
Jenny

Vi flyttade in Vilmers spjälsäng i hans rum när han var 4 månader. Det gick hur bra som helst! Vilmer har iofs alltid sovit bra men jag tror ofta att det är föräldrarna som inte klarar sig utan bebisen i rummet än tvärtom ;)

Svar: Det är ju jättebra. Jag har hört många barn springer in o lägger sig i föräldrarnas säng väldigt länge. O de är ju inte konstigt om de legat i föräldrarnas säng länge.
Men tror de beror på att föräldrarna vill barnen ska sova där :P men kanske inte så roligt hela tiden. Sover din son hela nätter eller väcks ni när han ska äta?:)
Malin

2013-09-28 @ 17:44:37
Jenny

Vilmer slutade helt med nattmål när han var 5 månader :) Det är så underbart att få sova hela nätter utan vakentid! Han somnar runt 19 och vaknar vid 06-07, helt OK ;)

Ni verkar ju också ha en kille som sover bra, så det behöver inte bli sämre längre fram :)

Svar: Gud vad skönt! Får hoppas Vincent sover de timmarna sen;)
Malin

2013-09-28 @ 21:07:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0