Vill ha

Här är ett par tights till som jag gillar. Fast de kostar 599kr :/ Känns lite dyrt för ett par tights.

Ska kanske börja jobba lite extra hos mamma om ett tag. Blir bara några timmar i veckan så blir väl lite mer pengar då :)

Förresten så va vi och besökte en uteförskola igår. Den kändes bättre än den förra vi besökte och verkar mysigare. De är mest ute och har en fin skog bakom "stugan" där de kan grilla korv, ha picknick och det va en väldigt fin natur. Sen ligger en jättestor skog jämte där de kan göra mycket aktiviteter. Men det brukar va många som söker plats där så får se hur det blir. Ska söka till flera förskolor så man har en plats iaf :) Men känns viktigt att han kommer till en bra förskola, det ska kännas tryggt att lämna han där.

En annan sak som är så bra är att man har rätt till att ha sitt barn i förskola i 15 timmar i veckan när man är arbetsslös, så när man får ett jobb så har man en plats o de kan börja va där heltid direkt. Sen kan jag stämpla akassa på heltid och har lättare att fokusera att hitta ett heltidsjobb när han är på förskolan.

Men nu har jag två deltidsjobb som knappt brukar bli 50%. Så man vill helst inte va borta på jobb mer än 15 timmar i veckan så man slipper betala full avgift. Men det blir nog inga problem då Danny är hemma vid 2 :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0