Q/A

Fick lite frågor av en ny läsare som jag tänkte svara på. Jag har nog tagit upp det mesta i bloggen innan men kan va jobbigt att gå bak ett år och leta :P
 

1)Är det all din träning du lägger ner som fått din fasta kropp och rumpa? Hur mkt tid i veckan lägger du på träning? Löptränar du något, ofta?
Det är träningen men framförallt kosten. Det går hand i hand de två. Tränar helt annorlunda idag än vad jag gjorde förut. Jag tränar tungt på gymet, jag tar i, jag grymtar haha. Jag går inte till gymet för att få det överstökat, jag ser till att  varje träningspass ger nytta och att jag får kontakt med musklerna. Tränar 1.5-2 timmar per pass 6 dagar i veckan. Har inte sprungit nåt efter förlossningen, går bara pw och crosstrainer.


2)Hur har du fått sån perfekt och slät och fin hud? Vad använder du för hudprodukter?
På bilder kan den kanske se perfekt ut. Men jag har verkligen ingen slät hy, hatar min hud och försöker att ta hand om den mer. Har sällan finnar men fått mer porer osv. Har smink väldigt ofta som är en faktor. Men använder just nu en ansiktsscrub från bodyshop som heter blue corn scrub mask och sen använder jag en ansiktskräm från bodyshop :)

3)Beundrar din tid, hur hinner du jobba, ta hand om Vincent och träna? Du kanske inte jobbar heltid?
Jag är mammaledig just nu så jag har mer tid än nånsin att träna och fixa allt i hemmet och bloggen. Sambon är hemma vid 14.00 sen byter vi av varandra och går och tränar. Men sen blir det deltid efter sommaren.
 

4) Vad använder du får hårprodukter för att få sån volym i ditt hår? Jag har ju väldigt tunt hår blir tyvärr lätt fett och saknar volym, har du något bra tips?
Jag har med supertunt hår och har väldigt svårt att få volym. Men jag använder alltid en krustång man tar i hårbotten och tuperar ibland. Men oftast går jag i tofs. Använder bara Lanzas produkter. En inpackning som heter trauma treatment, healing oil schampoo pch deras silikondroppar :)
 

5) Jag och min sambo jobbar på att bli gravida, hade du några gravid symtom? Har läst om dom som är gravida utan att veta om det för de har inga symtom.
Det är inte alla som får symptom. Jag kände inte av det så mkt utan väntade bara in mensen. Sen i vecka 5-6 började jag må illa och bli väldigt trött. Annars hade jag inga speciella symptom :)

6) Ursäkta frågan men läste något om att din son kommer ha rötter från chile? Är du eller din kille från där? Har själv en chilensk pojkvän så tycker det är så fascinerande att ni fick en son med blåa ögon.
Min sambo är från chile/Uruguay och hans pappa har blå ögon och min pappa har blå så han fick det från nån av dom :) Tycker med det är kul han fick blå när båda vi har bruna :P


7) Har du själv gjort din blogg design?
Japp. Fixar alla mina bilder på www.pixlr.com och sen väljer man express.


8) Eftersom du är så bra med smink, är du makeup artist. Sen hade du ett ögonskugg sett på en bild stod något med "naked" på locket, vart har du köpt dessa ögonskuggor för de var riktigt fina.
Jag har aldrig pluggat till makeupartist trots jag funderat på det innan. Utan är väl självlärd och har tittat på många tutorials på youtube :) Min palette är märket urban decay och heter naked palette 2 tror jag. Minns inte riktigt var jag köpte den men sök på google så hittar du säkert sidor :) Paletten använder jag varje dag och har hållt i 1.5 år änsålänge och är mer än halva kvar :D

9)Byxorna på bilder håller de upp rympan mycket? Har du ett bra tips om man vill få snygga lår och rumpa på bra övningar?
Ah de är gjorda för att ge rumpan ett lyft så den blir mer putig och de trycker samtidigt in låren under rumpan så det blir större kontrast mellan ben och rumpa.
Jag kör tungt även på ben, favoritövningar är sumosquats med hantel där jag står på två stepbrädor, donkeykicks med vikter, höftlyft på boll och viktskiva, legcurl, benpress, benspark, utfall
 

10) Vet du hur man kan ta bort gele? Måste man fila bort det eller finns det något medel för att lätt ta bort det?
Jag brukar ta bort det genom att pilla bort det, efter ett tag lossnar allt av sig själv, typ som en lösnagel. Men har också gel remover från orly. Men använder det mer för att rengöra mina penslar när jag använder glitterlack.
 
 
 
Här är min nyaste "design" om man får kalla det så. Då det inte är nåt märkvärdigt :) Men jag gillar rosa naglar. Den glittriga är riktig neon och lyser upp :) Nu börjar de sakta men säkert bli längre med :)
 
 
 
 


 


Kommentarer
Cissi

Tack för du tog dig tid och svara :) som sagt en riktigt bra motivations blogg du har :)

Svar: Tusen tack söta du 😊 :)
Malin

2014-04-23 @ 10:12:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0