Dag 7

Perfekt kost och träningsdag. Har fyllt i allt i appen shapeup och har landat på ca -500kcal idag vilket jag vill ligga på denna månaden. Har dock fått i mig lite för mkt protein men hellre det än för lite. 

Körde biceps och cardio idag. Men det va SMOCKAT på gymet. Gäller att va snabb och ta sina maskiner. Va ett under jag fick tag i crossmaskinen i slutet då alla cardiomaskiner va upptagna och nästintill alla styrkemaskiner. Jag är ju van vid att det är lugnt på gymet så jag får väl vänja mig nån månad tills det minskar igen. 

Det blev ett bra pass idag! Började med cable curl 30kg x4set

Med hantlar blev det 10 kg per handx4 set. 

Cable overhead biceps curl: 20kg x4 set

Och sist cable curl med rak stång. 1 dropset och började på 30kg och sänkte till 15 kilo. 

Crossmaskin - 500kcal







Dagens kost: 

Frukost: Gröt = 400kcal

Lunch: quornbullar me broccoli,blomkål, sallad, matvete, tacosauce = 650kcal

Mellanmål: kvargröra = 260 kcal

Träning: Biceps och cardio - 700 kcal

Efter träning och middag: en proteinshake och linssoppa




Kommentarer
Emelie

Du är verkligen så duktig Malin!! Jga beundras över sig varje gång man läser dina träningsinlägg och träffar dig och ser hur fantastiskt smal och vältränad du är. Du är verkligen en ruktig power mamma och du får hjälpa mig sen när jag ska gå ner mina gravidkilon! <3

Svar: Tusen tack ^^ Självklart! Det svåraste är att äta nyttigt och röra på sig när man är gravid pga av alla gravidsymptom. Men om man hade klarat att powerwalka och köra med lätta vikter under hela graviditeten och äta nyttigt tror jag inte man går upp speciellt mkt. Får hoppas man klarar det nästa gång och nåt du kan försöka tänka på den dan du väl är gravid :)
Malin

2014-01-07 @ 19:57:53
URL: http://misstrong.blogg.se
linnea

Jag älskar din blogg. jag är nog en av dom som i princip aldrig kommenterar. men vill bara säga att jag tycker du är sjukt duktig. vilken resa du gör! Om jag ändå vore lika motiverad som dig. har följt dig i flera år. dina två tidigare bloggar och denna. hittade dig på ett forum för flera år sen :) tummen upp till dig

Svar: Tack så mkt! <3 Kul du följt mig så länge. Du vet säkert mer om mig än mina närmsta kompisar gör :P
Malin

2014-01-07 @ 20:31:25
URL: http://linneadofs.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0