Äntligen morgon

Jag hoppas verkligen dessa mardrömsnätter går över snart. Nu har jag verkligen börjat känna på de negativa sidorna med barn, en förstörd sömn. Nu har detta inte pågått så länge och Vincent har alltid sovit bra innan så jag är så tacksam över att det inte varit några problem innan. 
Jag förstår inte hur föräldrar klarar av kolikbarn, en stor eloge till er. Jag skulle gått i taket :S är så rädd att nästa barn ska bli skrikigt på nätterna, vet inte hur vi skulle klara det.. 

Jag la mig vid 22.30 ungefär men somnade efter 02.00. Den värsta tid på dygnet är kvällarna och när man ska sova. Jag har jättesvårt att somna på kvällarna, så när jag precis började somna efter många vändningar så började Vincent gnälla. 
Känner inte igen detta beteendet alls. Han gråter inte utan gnäller i sömnen, somnar om, gnäller igen, man vaggar han 10 sek och han somnar om. Han sover väldigt oroligt. Minsta lilla ljud och han börjar gnälla. Sen va han vaken 40 min inatt och skrek. 
Tror inte det är tänderna eller förkylningen. Han hostar ingenting eller tar sig vid munnen. Tror det är fasen han är inne i nu. Är nog separationsfasen. Så hoppas detta går över men det gör det nog förr eller senare. 
Det är inte lätt att slappna av om nätterna för man ligger nästan o väntar på nästa gnäll. 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0