Orolig

Tycker så synd om Vincent som har sin hosta och slem i halsen. Han har en riktig rosslig hosta som kommer när han skriker och då och då under dagen/ natten. Har bokat tid för läkarbesök idag. Sen ska vi kolla magen i slutet av mars. Hade velat de kollade om han är laktosintollerant eller allergisk mot nåt men hon sa det är jätteovanligt på små barn och att de får andra symptom då? Förstår inte varför man måste stå på sig och tjata om hans problem, de borde kolla upp sånt direkt så man kan utesluta det sen. Han ska ju inte behöva få lactulos varje dag i över en månad utan förbättring eller lavermang. Det är ingen långsiktig lösning. Just nu är han inte jättehård men det där går upp och ner hela tiden, han är mer hård än lös iaf. Så jag kommer inte ge lactulos på ett tag eller gröt och inte har laktos i maten för o se om det blir nån skillnad. 

De senaste nätterna har varit riktigt jobbiga. Vincent har sovit jätteoroligt och börjat skrika säkert över 10 gånger. Jag har så svårt att somna på kvällarna så man får försöka somna om 10 gånger. Vet inte om det beror på hans tand, att han är sjuk eller om det är en fas han går igenom nu. 
 
 


Kommentarer
Nathalie

Kanske är det separationsfasen för honom också? Märker att min dotter är inne i den. Hon är otroligt mammig och vill hela tiden vara i famnen på mig eller ha mig i närheten när hon leker på golvet så att hon kan krypa upp i famnen på mig titt som tätt. Läste om separationsfasen på nätet, den gör att de ofta sover riktigt dåligt, vill vara nära föräldern hela tiden, äter dåligt osv. Är rätt mysigt samtidigt att ha en bebis som vill mysas, kramas och pussas hela tiden :)

Svar: Ja jag tror han är i den fasen nu. Det märker man iaf när det kommer andra och hälsar på och ger han uppmärksamhet. Men han är inte så mkt gosigare tyvärr haha. Han har alltid gillat att bli buren men pussar och kramar är ingen hit haha!
Malin

2014-03-03 @ 16:20:30
Carro

Oj ovanligt med laktosintolerans? Jag har hört precis tvärt om och har 9 syskonbarn varav hälften blev laktosintolleranta ungefär i samma veva som mer barnmat/människomat introducerades och enligt BVC här i Stockholm är det i alla fall vanligt :) värt och tjata på dom! Lycka till :)

Svar: Ja detdär är väldigt konstigt att de säger olika. De borde få samma info tycker man. Men jag får helt enkelt utreda det själv genom o utesluta laktos ett tag för o se. Ger han ingen gröt eller lactulos mer iaf.
Tack så mkt :)
Malin

2014-03-03 @ 22:25:50
URL: http://justblonde.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0