IDUN inliner

Köpte idag en inliner från Idun på apoteket i färgen sand. Har sett sminkbloggar som använt den och fått fint resultat och gillar det är en beige färg och inte vit som blir så skarp mot ögat. Men blev väldigt besviken när jag testade den. Den satte sig liksom inte på vattenlinjen och va inte alls krämig. Men på torr hud är den krämig. Det är ändå en inliner och ska fungera på fuktiga ytor. Sen försvann det direkt nästan. Kostade 169kr så den borde funkat tycker man. Men får testa fler gånger och se om jag upplever den annorlunda. Har nämligen aldrig hittat en inliner som sitter kvar en lång tid. Eftersom det är fuktigt tvättas det bort direkt.. Om ni har något tips på bra inliner som sitter kvar så säg gärna till:)

Hittade annars ett riktigt fynd på H&M idag. Letade i alla möjliga affärer efter en klänning till julafton och hittade en fin för 50kr!! :D Den är lila med spets så inte så julig men den funkar. Ville ha nåt mjukt och töjbart i bomull som framhäver formerna, vill att bebismagen framhävs :) Men hittade inga andra kläder jag gillade. Men mitt shoppingsug påverkas av hur jag känner mig utseendemässigt. Om jag känner mig snygg shoppar jag massor och är kul att testa kläder. Men som idag när man är trött och känner sig som en val är det inte lika lockande. Vet inte om fler känner så? :) Men bra för mig för ska spara så mycket som möjligt så en klänning för 50kr satt fint idag!
Kommer ta bilder på min outfit på julafton så ni får se den då.



Kommentarer
natalie

Det du kan göra med sminkpennor i allmänhet är att sätta dem över en tändare så att de smälter litegrann bara. Försök sedan sätta på igen när den inte är varm men samtidigt inte helt stel/torkad :)

2012-12-20 @ 00:18:50
Liina

Testa makeupstore penna Vanilla. Jättebra!
Sen kan du prova att dutta försiktigt med matt skugga och snedskuren pensel uppepå. Även den skuggan heter Vanilla på makeupstore.

2012-12-20 @ 14:15:51
Anonym

Hur påverkades dina leverfäckar när du tog melanotan? Både stora o små .. vill så gärna ta det

2012-12-20 @ 15:16:09
Belovely

Natalie: ok, de är ett bra tips om man har en torr sminkpenna :)
Fast denna satt inte kvar när den va i ögat så de hade inte hjälpt.

2012-12-20 @ 17:36:57
Belovely

Liina: tack för tipset. Får kika på den nästa gång :)

2012-12-20 @ 17:37:33
Belovely

Anonym: jagfick MASSVIS av leverfläckar och de flesta blev mörkbruna/ svarta. Därför vill jag inte ta det mer för många leverfläckar är kvar sen dess. Speciellt i ansiktet och har lättare att få leverfläckar när jag solar idag. Men om du inte har mkt leverfläckar idag får du nog inte mkt av melanotan. Men läst flera med biverkningar som att få fläckar i ögat o sånt.
Men man får ha i åtanke att ingen vet hur det påverkar en längre fram. Men en sommar tror jag inte skadar.

2012-12-20 @ 17:41:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0