Leopard

Jag tycker det är väldigt svårt att klä sig snyggt på vintern. Vinterjackor tycker jag inte är speciellt fina, trivs mest i min skinnjacka :) Sen måste man ha tjocka tröjor/koftor. Finns dock snygga koftor men känner mig inte så fin i dom. Sen gör skorna mkt, har mest boots nu på vintern.
 
Är glad vi kommer få barn på sommaren så jag kan ha luftiga kläder när jag är höggravid. Inget kul med jeans då, det är redan jobbigt med jeans då de skaver i magen. Vill inte behöva köpa nya redan. Kommer nog inte köpa större jeans alls utan hitta andra byxor sen.
 
 
Jag märkte när jag tittade igenom bilderna från Cypern i somras att de flesta outfits innehåller leopard :) Vet att många tycker det är tantigt men det beror mycket på hur man bär det. Sen har det varit inne med leopard detta året och då är det mer acceptabelt :) Men jag bryr mig inte, jag gillar mönstret och kan tänka mig ha det länge, hade det även innan det blev inne. Tycker det ser väldigt ungdomligt ut med leopard, förutom pälsiga leopardjackor som man ofta sett tanter på tv haft eller såna heldressar :)

 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Håller med dig om vinterjackor. Jag har inte handlat en ivinterjacka sen jag gick i gymnasiet, en everst.. som faktiskt fortfarande är i toppskikt och funkar.
Men donerat den till mig själv att ha på jobb.. så jag har gått utan vinterjacka privat.
Gått med skinnjacka.. haha. Men denna vintern är fan kall.. stod inte ut så köpte en.

Det är jävligt svårt känna sig snygg i vinterjacka men ibland kan man hitta.
Zara hade en skitfin, som jag dumt nog inte köpte.. jag gillar vinterjackor som är slimfit och framhäver midjan.
Lite kvinnlig kan man endå få känna sig fast det är vinter tycker jag :P

2012-12-09 @ 15:44:55
URL: http://boobluscious.blogg.se
Amanda

Du passar jättebra i leopard :)

2012-12-09 @ 16:49:40
URL: http://vanbjuren.blogg.se
Belovely

Mrsv: ja man vill ju känna sig kvinnlig även på vintern. Men då får man välja på varmt eller kallt :) har dock en väldigt snygg vinterjacka från zara. Är skärp i midjan o snyggt tyg så den funkar. Men den har inte jättetjockt dun dock. Men bättre än skinnjackan :)

2012-12-09 @ 17:47:00
Belovely

Amanda: tack :)

2012-12-09 @ 17:47:11
Therese

Älskar långklänningen! :P Tyvärr passar inte jag i sån då jag är kort, haha. Men är man lite längre är det skiitsnyggt!!

2012-12-09 @ 18:18:11
Johanna

Långklänningen var verkligen jättefin, särkilt med skärpet till =)

2012-12-09 @ 20:04:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0