Makeup och BUS

Här kommer lite fler bilder från julafton.
 
Jag börjar komma i en period där jag knappt orkar sminka mig, tycker det har blivit tråkigt. Sen nöjer jag inte mig med lite smink när jag ska till jobbet eller iväg utan har alltid ögonskugga och eyeliner. Annars hade det varit skönt att bara kunna ta på lite mascara och va nöjd. På sommaren funkar det mer men nu på vintern känner jag mig så ofräsch i huden och kroppen. Men det känns bättre nu när jag tagit brun utan sol :) Smörjde mig två dagar i rad innan julafton och fick en fin färg. Min brorsdotter trodde jag solat då hon tyckte jag såg så brun ut. Men det är viktigt att inte få massa streck/ fläckar. Tycker det ser väldigt ofräscht ut, men det är svårt att undvika det om man inte är van att smörja sig, fick ofta fläckar i början. Jag använder en från Kicks, tror de har ändrat designen från flaskan men tror det är samma som jag brukar ha. Den luktar inte så gott men tycker inte några BUS gör det.
 


89 kr från Kicks
 
När man smörjer sig med BUS tips:
 

Jag börjar alltid med benen och uppåt, men det spelar ingen roll, men jag tar alltid armarna och händerna sist då man måste tvätta sig ordentligt i handflatorna innan man gör ovansidorna på händerna. Men jag kan rekommendera plasthandskar när man smörjer sig, det använder jag, köper ett stort pack på citygross, ligger vid plastfolien i Växjö iaf. Men om man inte har såna handskar måste man tvätta händerna flera gånger under insmörjningen för färgen fastnar väldigt fort, och man vill inte va brun på handflatorna :)
 Sen duttar jag lite på ovansidan av händerna och gnuggar de mot varandra och försöker dra ut lite på fingrarna och där man vill ha färg. Sen tar jag en handduk och drar löst bort kräm från handlederna.

Jag smörjer väldigt tunt på händerna och undersidorna av armarna för där är man oftast inte så brun normala fall, om man tar mycket kräm där ser det onaturligt ut. Sen är det bra att ta lite hudkräm på ställen man är torr så inte huden suger åt sig för mycket där.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0