SGI föräldrapenning

Jag har länge varit orolig över vad jag kommer få ut i föräldrapenning. Sist jag ringde va hon väldigt negativ och lät som att jag ska va glad om jag får lite över lägsta nivån. Men min mamma ringde till försäkringskassan två gånger igår och fick samma svar från båda och lät mer säkra. Att de räknar från den period som gynnar mig bäst. De sa de kommer räkna från mitt heltidsjobb jag hade 2010 - sista december 2011. Sålänge man har varit inskriven på arbetsförmedlingen och sökt heltid från första dagen man blir arbetslös. Pratade med min handläggare idag på ams för va osäker om jag blev utskriven i somras pga att jag missade skicka ett mail i tid som ledde till att jag blev utskriven ur akassan några dagar, men det påverkade inte min inskrivning på ams sån tur va utan påverkade bara akassan.
 
Så då kommer jag sannorligen få ut en "normal" inkomst och inte nåt minimum. Fick väldigt mycket ob där med och jobbade natt i 6 månader så får hoppas på en bra inkomst. Men man vet aldrig säkert föränns allt är klart. Är mycket regler osv. Men allt är mycket mer hoppfullt nu än sist jag ringde! Den tanten vet jag inte vad hon gjorde där. Gav mig inte ens rätt svar på frågan. Men då är det bästa att ringa igen.
 
Hatar att va orolig för pengar och känna den stressen att det kanske inte räcker till. Men oftast har jag oroat mig i onödan för har aldrig gått back nån månad. Men hatar saker man inte har kontroll över


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0