Simma

Tänkte dra iväg och simma snart. Sen när jag kommer ta ur hårförlängningen kommer jag testa vattengympan och danspass i vatten. Bra när magen är större. Hade gärna gått på det nu men löshår torkar ut väldigt mycket av allt klor.

Jag har nog tappat motivation o träna för att jag känner mig som en flodhäst, skäms lite i bikini nu men måste röra mig. Vill magen blir större så man ser jag är gravid o inte bara mullig :)


På tal om annat så träffade jag min kompis och en annan vän som hälsade på som bor i Dublin. Men hon ska flytta tillbaka till Sverige och min kompis kommer nog flytta nånstans med henne.
Jättekul för henne men jag kommer bli väldigt ensam för hon är den enda nära vän jag har, så det blir tråkigt om hon flyttar. Hade gärna skaffat fler vänner men det är väldigt svårt. Känns som det bara går hitta vänner genom skola eller fester o jobb. Men mitt jobb är så självständigt så där lär jag inte känna nån och jag festar aldrig.
Kommer iallafall få en liten bebis så kommer ha fullt upp sen, men man vill ha nån vän man kan träffa ibland. Kanske träffar nån på mammagruppen man kommer gå på sen.



Kommentarer
ida

Jag gick på mvc S mammagrupp. Gick även på en ungdomsmottagningen arrangerade, som hette ungmamma. Va väldigt roligt vi fortsatte sen att gå på babycafeet ihop.
Kram

2012-12-30 @ 17:25:46
URL: http://idolinaa.wordpress.com
Belovely

Ida: vad kul! Kommer barnmorskan ge info om mammagrupper o sånt?
Hade varit kul om man lärde känna nån som också ska ha barn i sommar i växjö :) så mammagrupper är ett bra tillfälle. Men de är svårt när man är så blyg

2012-12-30 @ 17:42:55
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0