Tatueringar

Har börjat fundera på vad jag vill tatuera mina barns namn, funderar på nånstans på armen. Känns inte som jag har så mycket plats kvar, om jag inte bygger på de jag redan har.
Tänkte först jag kunde sätta namnet under liljorna men då kommer min andra text nedanför så det kan se lite konstigt ut.
Jag och sambon pratade om att göra en likadan tatuering på samma ställe, men bara om vi kommer överrens om nåt båda gillar.
 
Jag har verkligen blivit beroende av tatueringar, har blivit en gång per år nu de senaste åren. Om det fortsätter såhär kommer jag va täckt tillslut :P Men kommer nog bygga på den på revbenen i framtiden så det kommer längre ner. Men det gjorde så jäkla ont där, va okey i början men efter en timme va det outhärdigt, va precis så jag klarade av den. Det är inte så farligt i början för då är huden inte öm, så smärtan försvinner såfort han tar bort nålen, men efter ett tag bränner det och svider konstant, och tatuera på en sån öm hud är inte skönt. Kändes som man fått en rejäl brännskada och sen sticker in tusen nålar på det stället :S Är inte van vid skuggningar heller, gjorde mkt ondare än om man tex gör en text eller stjärnorna. För när man skuggar har du nålen på samma ställe många gånger och drar fram och tillbaka.
 
Mina senaste tatueringar, men fjärilen va den första jag gjorde.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0