Vegetarisk julskinka

Hade jättegärna velat testa denna vegetariska skinka, finns i julskinka med. Så himla söt förpackning!
Men astrid och aporna som märket heter verkar inte finnas i närheten av Växjö :( tråkigt. Någon som testat detta märke? För skinka med senap på macka är väldigt gott nu till jul så hade varit kul att hitta nåt liknande. Annars köper jag tofu pålägg.

Tar tacksamt emot goda och näringsrika vegetariska recept :) också tips vad ni åt under er graviditet. Tycker det är så svårt då jag inte är så förtjust i bönor, linser eller kikärter, linssoppa funkar ibland. Äter mest soja och quornprodukter = halvfabrikat som inte är så bra. Men ska göra egna julköttbullar tänkte jag med quornfärs, känns fel att det ändå blir halvfabrikat när man stått o gjort dom själv :)



Kommentarer
Madde

Är du vegetarian?:D Jag tycker det är skitbra att det finns vegetariska alternativ som typ vegbacon och sånt, för jag älskar ju kött men väljer att inte äta det:) skulle vara intressant att prova den där julskinkan! Julskinka på macka är ju himla gott:( Kram

2012-12-18 @ 01:53:21
Belovely

Madde: ah de är jag sen ett år tillbaka :) eller jag försöker äta fisk så inte riktigt vegeterian.
Har aldrig sett veg bacon, finns de på ica o vanliga matbutiker?
Älskar också smaken av riktiga köttbullar men inte hittat nåt veg alternativ som är så gott.

2012-12-18 @ 09:56:23
Madde

Hälsans Kök har bacontärningar, och Veggo har bacon skivor:) Det borde du hitta på de lite större matbutikerna som typ Ica Maxi :) Är ju inte direkt som vanlig bacon men det är rökigt och salt, jättegott om man gör en carbonara:D

Svar: okey :) tack för tipset. ska kika på det :)
Malin

2012-12-18 @ 11:00:35
Johanna

Jag kan rekommendera hälsans köks "kött"bullar, om du inte redan provat. Tycker de är supergoda och mina kompisar som äter kött märkte knappt ¨nån skillnad =)

2012-12-19 @ 08:44:28
Belovely

Johanna: tack för tipset! Har inte testat dom såfår nog göra det :))

2012-12-19 @ 11:31:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0