BodyShop

Va inne och köpte bodybutter från BodyShop igår. Testade en ny lukt, tror det är svarta vinbär och är en duo. Den mer rinniga är för torr hud och den vanliga krämen för normal hud. Luktade iaf jättegott.
 
Men jag förstår mig inte på personalen på Bodyshop, är nästan arg och irriterad efter varje besök där. I centrum har de alltid varit övertrevliga, alltså inte trevliga utan bara falska och försöker sälja på allt de har. Nedlåtande och tror de vet bäst. I den butiken i Växjö har inte kunden rätt utan om man inte tar de dom rekommenderar fnyser de åt en.
Nu har det öppnat en ny Bodyshop i vårt nya köpcentrum och tänkte att jag ska börja handla där inne istället så jag slipper de i stan. Men de va ÄNNU värre. Har aldrig nånsin mött en sån falsk överdriven person i hela mitt liv. Sambon fattade heller inget efter vi gick och sa - hon pratade med dig som om du vore 2 år gammal.
Jag blir bara irriterad när personalen beter sig så. De har nog fått en annan bild vad service betyder.
Först när jag skulle välja en bodybutter så kom det en tjej direkt och störde, när jag sagt jag bara tittar behöver de inte stå kvar och försöka sälja på massa skit, frågade om jag luktat på en o jag sa jag tycker den är för stark, självklart himlar hon med ögonen o blev helt ställd för jag inte tyckte som hon.

Sen i kassan va det en tjej som pratade så högt till mig så de nästan va pinsamt, pratade extremt tydligt och sakta och sådär riktigt tillgjort i rösten. Hon va inte naturligt trevlig, utan pinsam. Undra om hon pratar så med sina vänner, jag är faktiskt en normal person som ska betala en vara, ingen 90 årig gammal tant som hör dåligt.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sofie

Hej Malin!Stort grattis till graviditeten! Så spännande:) Är själv gravid i v 8 med mitt första barn och var fram till mitten på förra veckan skonad från allt som har med illamående att göra hehe men nu är det här och eftersom jag har förstått att du mår ila och känner dig orkeslös så undrar jag om du kan ge tips på vad du äter? Nu får jag inte i mig nån lagad mat överhuvudtaget utan äter mest yoghurt, knäckebröd, salta pinnar och frukt och det säger ju sig själv att det inte ger nån energi direkt ;) så om du har några bra knep så tar jag tacksam emot dem!:)

2012-11-26 @ 18:14:58
Belovely

Sofie: tack och grattis själv!:) är i vecka 10 på tirsdag så tiden rinner iväg, känns som jag nyss blev gravid.
Jag mår inte jätteilla men mår lite illa dygnet runt o är väldigt jobbigt. Jag har inte så svårt o äta men kan bara äta sånt som jag är sugen på i stunden. Får inte i mig så nyttig mat o orkar sällan laga mat :/ äter mkt bröd, flingor o sånt lättillgängligt under dagarna o på kvällen är de olika. Men har blivit mkt pommes o potatis me en god sås, sallad o quornfile.
Tänkte göra potatis o purjolökssoppa i veckan.
Så jag äter helt enkelt det jag tycker är gott :)
Äter också mkt frukt, extra gott nu då jag känner mig törstig ofta.
Så jag får nog inte i mig så mkt bra saker :/ hoppas jag orkar träna snart igen, känns som hela kroppen degar ihop hehe.
Kram

2012-11-26 @ 18:45:55
Sofie

Jag kommer ihåg när du precis hade avslöjat din graviditet att jag tänkte oj så fort det tog sig för er, så skulle man ha det!ett par veckor senare visade mitt test ett plus :)så det har nog tagit sig i samma veva för jag skulle med vart i v 10 enligt barnmorskan men gjorde ett tidigt ultraljud förra veckan eftersom jag bara haft växtvärk som symptom och var orolig, och då blev jag backad 2 veckor! jag som trodde att jag snart skulle ha gjort den första 12 veckorna!:STack för ditt svar! Jag önskar att jag hade vart sugen på nått men icke, det är väl bara att härda ut antar jag och hoppas att det kommer att pendla lite!potatis och purjolöksoppa kanske kan vara nått ändå, inte så mycket att tugga hehe!Kram och lycka till med allt!

2012-11-26 @ 19:33:42
Emma

Vilka idioter. Jobbar själv i butik och dom verkar verkligen inte veta vad service är. Nu är jag rättfram men hade det varit jag hade jag sagt något i stil med att jag säger ifrån om jag vill ha hjälp och i kassan hade jag sagt typ jag är varken hörselskadad eller förståndshandikappad. Lovar att det är ren osäkerhet och avundsjuk för att du är så grymt snygg.

2012-11-27 @ 03:03:50
Belovely

Sofie: kul de gick så snabbt för er med :) det är jobbigt när de tar tid när man har bestämt sig :)

Ah försök laga lätta saker som inte är för starkt osv. Jag har svårt för det iaf. Och ät lite och ofta så brukar illamåendet bli bättre. Matsmältningen är långsammare nu med så man svullnar lätt upp.
Tack detsamma!:)

2012-11-27 @ 12:49:23
Belovely

Emma : ja vissa borde tyvärr inte jobba med service.
Jag brukar inte våga säga ifrån så men borde sagt nåt sånt haha.
Men tror inte hon va sån pga mitt utseende då de verkar få den rollen såfort en kund kommer in :S.

2012-11-27 @ 12:51:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0