Glitter

Idag fick jag glittret jag beställde som man har till naglarna, så leveransen va väldigt snabb!
Den cerisa färgen är jättefin, testade den på tåna. Det va väldigt svårt att öppna den lilla burken så fick ta en kniv och då flög allt glittret ut på bordet och fastnade på mina händer. Men jag fick tillbaka det mesta i burken :)
 
Försökte ta bild men fick inte till någon bra där bilden gav rättvisa, men de blir väldigt glittriga.
Det negativa va att de bara är "stora" glitter, hade varit finare om det va blandat. Sen vet jag inte riktigt hur man ska få dit de snyggt så jag strödde över hela tån. Det går inte göra som på bilderna jag la upp för ett tag sedan för där använder man sannerligen ett sorts nagellack som är väldigt glittrigt, då kan man pensla på det där man vill ha det. Men med löst glitter går de mest strö över hela eller kanske toppa nageln i om de är långa, nu är ju inte mina tånaglar så långa att jag kan det haha.
 
Make up for ever concealer palette och glitter :) Går säkert ha glittret som ögonskugga om man har en krämig bas, vet dock inte om de skulle hålla, annars har make up store mycket snyggt glitter till ögonen
 
 


Kommentarer
Zzofia

Eller så blöter du en pensel och penslar på det på ett nagelack eller ja de blir ju att dutta på det :)

2012-11-21 @ 08:57:47
Belovely

Zzofia: det kan jag testa nästa gång! Tack :)

2012-11-21 @ 13:36:23
Liina

Kolla att glittret inte innehåller metaller om du ska ha det runt ögonen. Som du säger har makeupstore superbra ögon/ansiktsglitter gjort bara i plast. Dom har även en asbra vätska att fästa glitter på kropp och ansikte som heter Mixing Liquid.

2012-11-21 @ 15:51:35
Liina

Just det, glömde; Kan du inte doppa nagelspetsen i glittret, sen tar en en torr pensel och duttar i glittret. Håll penseln ovanför nageln och slå lätt på penseln så glittret trillar av. Då tror jag du kan få till en snygg övergång och slipper på nagellack på din (smink)-pensel.

Svar: Ska testa det när jag slutat med gele på naglarna :) Om de fortfarande är långa då dvs :P
okey då kanske jag inte ska ha det i ansiktet, ska köpa nåt fint glitter på makeupstore :)
Malin

2012-11-21 @ 15:54:37
Lina

Jag har en billig fast sminkpensel som jag soppar toppen i sen duttar jag på nageln.. Sen dränker du en pads i nagellacksborttagning sen drar du bara bort glittret, sen har du den penseln just för naglarna..
Jag gör naglar på salong så jag har provat en fel del.. Vill du få en suddig kant så kan du skaka av lite granna :)

Svar: tack för tipset! kan testa med en målarpensel nästa gång :)
Malin

2012-11-21 @ 17:54:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0