Hår och smink

Ni har kanske märkt att jag orkat hålla bloggandet vid liv. Mår faktiskt bättre nu trots att jag känner migg lätt slö osv. Men försöker hålla mig sysselsatt på dagarna.
 
Va ju hos barnmorskan idag men vi tog bara 4 blodprov, pratade lite och gjorde sen ett urinprov. Men nästa gång, den 17 december ska vi göra ett KUB test för att se sannorlikheten för down syndrom och andra fel. Då kommer vi göra ett ultraljudsundersökning med :) Kan inte föreställa mig när man får se bebisen på ultraljudet, att det finns något som lever inuti mig, hihi. Sen är jag tydligen i vecka 9, men man kan också säga vecka 10 beroende på hur man räknar.
 

 
Färgade utväxten i veckan och gjorde en mörkare ombre. Känns bättre nu för man såg inte ombren så tydligt innan, nu är det mer likt utgångsbilden vi utgick ifrån, Hon har dock lite ljusare i längderna.
 
 
Nya öronhängen, döskalle med kors, från BikBok
 
Brun, beige sotning
 
 
 
 


Kommentarer
Marina

Aha, du är i v 9+ då och "håller alltså på" med vecka 10? Spännande allt det där med mvc, prover, möta, väga och ultraljud. :)

2012-11-30 @ 10:05:17
Dani

Spännande :) kul att du fått mer energi och mår bättre! Tycker ditt hår och smink ser jättefint ut , har du styleat håret själv? Har själv långt hår och vill verkligen fixa såna där Hollywood lockar men goosh vad svårt det är att göra på sig själv :p

2012-11-30 @ 11:09:28
Belovely

Marina: ah de stämmer :) man vill bara veckorna ska gå nu.
Ah de är spännande o gå till mvc. Speciellt när man ska göra ultraljud.

2012-11-30 @ 14:21:32
Belovely

Dani: tack så mkt!
Ah jag stylar de själv. Lockar det med en plattång. Kan se om jag hittar en bra video som visar hur jag gör :)

Annars kanske du kan testa rulla upp håret i flera knutar o spraya lite när de är fuktigt o sova med det. Då blir de nog fina vågor. Men se till så de är torrt när du släpper ut det.

2012-11-30 @ 14:23:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0