Ingen blogglust

Har känt senaste tiden jag inte har någon motivation med att blogga. Blir att jag gör det bara för man borde blogga regelbundet och då blir det bara jobbigt. Beror nog mycket på att jag är gravid och är väldigt trött och mår illa. Jag gör sällan i ordning mig eller shoppar just nu då det är brist på jobb. Så det finns inte mycket att skriva om. Känner heller inte bloggen ger så mycket, känns mer som en dagbok. Så just nu kommer jag bara uppdatera när jag verkligen känner för det. Lär bli mest om min graviditet då det står i centrum i mitt liv. För vill inte känna stress och tänka - måste blogga idag, bloggade ju inte igår.



Kommentarer
Milla

Dina bloggläsare lär minska radikalt. Finns inget som är mer störande än en bloggare som aldrig uppdaterar, då fallerar hela grejen med att ha en blogg - tycker iaf jag! Trist att du känner så, mig som läsare förlorade du nu. Det märks att du inte går in för det !! :((

2012-11-24 @ 21:18:59
Belovely

Milla: det är därför jag bloggat mkt, har bloggat dagligen i ca 3 år och känner det inte ger mig så mkt längre. Tycker det är fel o skriva jag inte går in för det då jag har lagt tusentals timmar på att fota och ge tips i flera år. Om man inte vill läsa bloggen mer för jag inte mår tillräckligt bra för o lägga ner denna tiden just nu är upp till läsaren.

2012-11-24 @ 22:25:34
URL: http://belovely.blogg.se
Lina

Tycker det är jättetråkigt om du gör färre uppdateringar i framtiden, jag har följt dig nästan hela tiden. MEN jag tycker inte du ska fortsätta om du inte tycker det ger någonting, en blogg ska man ha för att man tycker det är roligt och inte behöva känna att man måste. Dessutom tycker jag du ska lägga all fokus på dig och din sambo nu era sista månader som ensamma och njuta av din graviditet. Ta hand om dig <3

Svar: Tycker med de är tråkigt, är så mkt jag tappat motivation till på senare tid, som träning o huset. Men kommer fortfarande uppdateta regelbundet. Men då gör jag de för jag vill o inte måste:)
Tack! Ska försöka passa på o njuta av all min lediga tid:)
Malin

2012-11-24 @ 23:20:33
Lina

Klart du ska blogga när du känner för de.
Känner du press så blir det bara jobbigt.
Har varit en trogen läsare ända sen du va miniboob ;)
Tycker din blogg är bra :)

Svar: Haha miniboob! :) Ah de är pressen som förstör lite. Men kommer fortfarande blogga regelbundet, men om de inte är varje dag eller flera gånger per dag vet ni varför:)
Malin

2012-11-24 @ 23:21:04
Dani

Har också följt dig länge :) känn ingen press ! Jag tycker det är lika kul att läsa något vardagligt även om det inte är något avancerat inlägg :) jag stannar kvar, klart man kan tappa motivation , mycket händer för dig nu helt förståeligt :) hoppas såklart på lite update om boobsen och så klart om
Bebben nån gång när du mår bättre och om du känner för att fortsätta med bloggen :) ta hand om dig !

Svar: Tack så mkt!:) kommer uppdatera regelbundet om min graviditet. Iaf varje vecka. Och kommer skriva om hur kroppen påverkas.
Malin

2012-11-25 @ 01:40:17
Emi

Helt rätt! Blogga när du pallar helt enkelt.
Dina trognaste läsare kommer stanna ändå. (Jag) :D
Men man hoppas iaf på ett inlägg i veckan, spännande med graviditeten ju. Längtar själv efter barn men mannen vägrar innan 30. (Är själv snart 28). Börjar bli liiite stressad kan jag ju säga. :P
Ha de fint! :)


Svar: Kul du stannar kvar :) jadå de kommer bli mer än 1 inlägg i veckan :) är just de att jag vill slippa pressen att uppdatera varje dag :)Du får tjata på han :) min sambo va tvärtom. Han tjatade o tillslut gav jag med :)
Malin

2012-11-25 @ 10:38:45
Kristin

Mig förlorar du som läsare i alla fall...

2012-11-25 @ 14:47:15
Sandra

Men herregud folk kvinnan är gravid och har inte ork att blogga varenda dag och då ska man automatiskt säga att man förlorar en som läsare?
Men herregud skärp er..
Malin jag kommer iaf att läsa din blogg oavsett hur ofta den uppdateras och tycker det blir roligare inför varje update när man har mer att berätta :)

Svar: Kul du fortsätter läsa :) är ju inte precis så att jag ska göra ett inlägg i veckan eller 1 gång i månaden som vissa gör. Utan om jag missar en dag vet alla varför. :) Hellre har jag läsare som gillar bloggen o läser trots man gör nåt inlägg mindre i veckan. Man kan inte gilla bloggen om man slutar läsa för jag börjar uppdatera lite mindre.
Malin

2012-11-25 @ 15:27:47
Kristin

Du talar om för mig att skärpa mig? Jag talar inte om för dig Badu ska göra, så låt oss också vara. Skrev bara att hon förlorar mig som läsare, thats it! Take it or leave it. Jag börjar väl för fan ord hakkan på dig för att du ska fortsätta? Låt mig tala om att jag inte ska fortsätta. Yttrandefrihet!! Inte sagt något illa, bara att jag inte ska läsa. Du behöver inte tala om för mig att jag ska skärpa mig, dålig stil. Nu vill jag ännu mindre fortsätta läsa om detta är en blogg man blir tillrättavisad på!

Svar: förstår inte varför du blir så arg? förstår heller inte varför man ska skriva man förlorar en läsare, det är väl bara sluta läsa då om nåt inlägg mindre i veckan påverkar så mkt. varför ska man skriva det?
Malin

2012-11-25 @ 15:54:05
Kristin

Jag ville bara påpeka det så du är medveten om att du tappar en läsare. Du tappar säkert fler för att du är så oengagerad i din blogg, men det spelar ingen roll säger du, och då är det inget problem. Och jag ville bara tala om att jag inte längre kommer att läsa din blogg, men det fick jag inte göra för det var onödigt? Tycker det va elakt sagt av dig, för jag menade inget illa. Jag som har rekommenderar din blogg till andra kommer absolut inte att göra det längre. Jätte ledsen...

2012-11-25 @ 17:25:36
Belovely

Saken är att jag inte är oengagerad i min blogg. Man måste inte göra 3 inlägg om dagen för att vara engagerad så förstår inte varför man slutar läsa en blogg för den uppdaterar nåt inlägg mindre i veckan. Annars har jag gjort flera per dag o när de blir lite mindre så ska inte de påverka. Jag har heller inte menat nåt illa. Men jag har lagt ner väldigt mkt tid på att blogga o säga jag inte är engagerad är fel. Bättre folk som uppskattat all tid jag lägger på bloggen läser o har förståelse att jag inte mår bra just nu då jag är i början av en graviditet. Som bara är tillfälligt

2012-11-25 @ 18:11:31
URL: http://belovely.blogg.se
Anna

Tråkigt att du inte pallar blogga, men förstår dig :) Lycka till med bebben i magen snygging! / Anna

2012-11-25 @ 19:16:15
URL: http://annawickman.blogg.se
Emma

Skit i om du tappar några läsare huvudsaken är att du mår bra och har lust. Du är faktiskt gravid och även om du inte hade varit det så är inte livet alltid på topp. Tråkigt med så oförstående människor som måste kommentera så onödigt. Jag kommer iaf fortsätta läsa när du väl uppdaterar gillar din blogg :)

2012-11-27 @ 03:10:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0