Julpynt

Kunde inte hålla mig längre. Igår och idag har jag julpyntat och fixat utebelysning ute. Det är så mycket mysigare nu när det är så mörkt ute. Har köpt en vit julgran också som vi ska ha i år som ska pyntas i silver. Hade en riktig gran förra året men de barrar så mkt. Är dock orolig katterna kommer klättra i plastgranen och riva den som de gjorde sist när vi hade plastgran. När vi hade en riktig gran vågade de inte röra den (förutom kulorna).
 
Nu när man fått upp pyntet saknar man julen ännu mer, vill börja baka lussemuffins och fudge :) Har ett supergott recept på lussemuffins med mandelmassa i och mandelspån på som jag kan lägga upp här. Älskar dom!
 

 
Och angående inlägget jag gjorde tidigare om att jag tappat lusten att blogga, så tänkte jag bara skriva att jag inte menar att jag ska blogga 1 gång i veckan eller nån gång i månaden. Utan jag vill bara få bort pressen att man måste göra ett helst flera inlägg om dagen. För när jag inte bloggat på en dag känner jag mig stressad och det ska man inte göra. Tror det är roligare för er att läsa om ni vet att jag verkligen vill blogga när jag väl gör det än bara gör det för att få ihop ett inlägg. Detta är trots allt inte mitt jobb och jag får inte ett öre för att blogga, utan gör det för det är kul. Sen förstår jag inte varför man skriver att man tappar en som läsare, vad vill man få ut av den kommentaren?
 
Håller med det är väldigt tråkigt med bloggar som sällan uppdaterar (nån gång i månaden), då tappar det syftet med en blogg, men att blogga 4-5 gånger i veckan ser jag inte som ett fel. Hellre följer jag en blogg som bloggar om vettiga saker och som ger nåt än läser en blogg som skriver vad man ätit till frukost och när man går o lägger sig.
Hade kunnat blogga flera inlägg om dagen om jag gjorde som de flesta andra, att skriva vad man gör i minsta detalj. Men det anser inte jag intressant att ha på en blogg.
 
 
Stjärnor köpta på Ullared förra året
 
Tomte från Ullared
 
Ljusstakar från Ullared, matten hittade jag i garaget idag :)
 
Ljusstake? Från City Gross i veckan
Svarta underlägg: Village köpta igår
 
Stjärna från Ullared
Stjärnan är från CityGross, stjärnan syns dock knappt när det är mörkt ute
 
Dålig bild, men har hängt ljusslingor runt garaget och har ett ljusnät på en buske där fram :)
 


Kommentarer
Dani

Vad duktigt du är! Har sett bilder innan när du visat bilder från ert hus och jag tycker du är väldigt duktig på inredning :) nått att satsa på i framtiden kanske ? :)

2012-11-26 @ 00:25:56
Belovely

Dani: tack så mkt :) tycker de är kul med inredning men är nog inget jag brinner för som jobb :)

2012-11-26 @ 12:46:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0