Målningar och teckningar

Här är lite målningar och teckningar jag har gjort. Jag vill verkligen hålla på med detta regelbundet så jag utvecklas och kan börja sälja mer. Men jag har svårt o sätta mig ner och måla. Däremot tycker jag det är väldigt roligt att rita. Beror nog på att det är lättare och tar inte så lång tid om man jämför med en målning. Men det är kul att måla med, när man väl sätter sig med det. Men vill hitta min egen stil. Har nästan alltid målat realistiskt men vill va mer konstnärlig. Så nästa målning ska jag göra nåt annorlunda :)

Tveka inte o fråga om ni vill beställa nåt. Ett porträtt med blyerts kostar mellan 300-500kr beroende på storlek. Om ni kanske vill ha en annorlunda julklapp :)
Roligare att måla eller rita till en annan än bara rita en teckning o lägga i portfolion :)

En målning kostar mellan 1000-3500 beroende på motiv och storlek och är av akryl.

Min hemsida: www.malinsdrawings.se



Kommentarer
Lina

Du är så himla duktig! Hur går det med försäljningen, får du några beställningar? Jag skulle gärna beställa en målning men är pank just nu... kram

2012-11-06 @ 17:32:58
Belovely

Lina: tack så jättemkt!:)
Jag har fått några beställningar och flera som sagt de vill beställa men som inte bestämt motiv än. Ska försöka göra mer reklam för min hemsida o lägga ut annonser osv. Hemsidan är rätt ny.

Ok, hör bara av dig om du blir sugen o beställa :)

2012-11-06 @ 18:41:08
URL: http://belovely.blogg.se
jojo

Wow! Du har verkligen talang =)

Svar: tack så mkt! :)
Malin

2012-11-06 @ 19:27:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0