Rastlös

Jag börjar bli väldigt rastlös! Har inte gått utanför dörren på flera veckor förutom de få dagar jag jobbar, orkar inte göra så mycket. Men ikväll har jag städat hela huset och lagat mat. Tror det är bättre jag försöker sysselsätta mig med saker, blir lätt lat att va hemma.
 
Hade tänkt göra en väggmålning i köket, eller jag ska måla min väggdekor jag har nu då den inte sitter så bra, så jag har att göra :)
 
Fick min make up for ever concealer idag också! Gick väldigt fort men det va express, det enda man kunde välja på. Tycker concealern verkar bra när jag testade den idag, den verkar hålla hela dagen, men vill inte säga nåt än, tänkte testa den i veckan så återkommer jag. Men det första jag tänkte va att den kändes rätt torr så den va inte lika smidig som make up stores concealer. Men huvudsaken är att resultatet blir bra och håller.
 
 
 
Jag har tappat en hårslinga hittills, en mer än förra gången. Men hoppas jag inte tappar fler. Annars kan man gå tillbaka och få dom iditsatta igen
 


Kommentarer
Lina

Min frisör satte i löshår på en tjej som inte fäste alls, anledningen va att tjejen va gravid men visste inget när dom skulle sätta i löshåret med keratin vax :) Så kan ha med hormonerna och göra ifall du inte tappat sist du hade det! Bara så du vet ifall du skulle tappa fler att det kan va därför :) Grattis till graviditeten och all lycka till er!

2012-11-19 @ 22:37:14
Belovely

Lina: ja de kan nog stämma. Håret brukar ju bli glansigare osv så kanske därför.
Fast den slingan beror nog på att hon inte satte dom lika hårt denna gången. Sist plattade hon till fästerna men gjorde inte de på alla denna gång. Då kan de va luft emellan vaxet.
Bara jag inte vaknar med alla borta en dag pga flottigt hår :P

2012-11-19 @ 23:12:13
Johanna

Du är så vacker kvinna! :D

2012-11-20 @ 06:06:26
Belovely

Johanna: tack så mkt! :)

2012-11-20 @ 15:16:12
URL: http://belovely.blogg.se
Amanda

Helt underbart hår!!

2012-11-21 @ 13:02:56
URL: http://vanbjuren.blogg.se
Belovely

Amanda: tack så mkt!:)

2012-11-21 @ 13:37:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0